Tarih: 15.07.2024 10:40

15 Temmuz bizim adımızdır!

Facebook Twitter Linked-in

Türk Sağlık İşçileri  Sendikası Erzurum İl Başkanı Ergün Deniz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Deniz Mesajında ‘’Hain kalkışmanın cevabını tüm dünya gördü. Ne var dı bu cevapta azim vardı, özgürlük sevdası vardı, bir milletin şahlanışı vardı, birlik ve beraberliğin ana teması olan el ele zafere koşmak vardı ve birçok güzelliğin yanında bu kadim halkın devletine ve demokrasisine sahip çıkması vardı. 
Karşısında ne vardı?
İhanetin tüm çıplaklığıyla pisliğe bulaşmış bir görüntüsü vardı. Ağzı leş kokan ve şeytanla işbirliği içerisine girmiş olanların gözlerindeki kin ve nefret vardı. Amaçsızlığın vermiş olduğu şaşkınlık ve girmiş oldukları yanlış yolun kendilerine vereceği azabın şiddeti vardı.
15 Temmuz demokrasinin adının konulduğu ve sahip çıkılarak kimlikleştirildiği gecenin adıdır.
15 Temmuz bir milletin destan yazan kan kalemini yeniden ele aldığı gecenin adıdır.
15 Temmuz şehadete gülerek ve koşarak gidenlerin gecesinin adıdır.
Bu geceyi bize armağan eden şehitlerimize ne mutlu, ne mutlu o gazilere ki bu şanlı milletin tarih sayfalarında yerlerini almışlardır.
Ne mutlu onlara ki Malazgirt’te, Çanakkale’de, Dumlu Pınar’da, İstanbul önlerinde ve kurtuluş savaşımızın tam göbeğinde şehadete erenler ile birlik olmuşlardır.
Bu geceyi bize armağan edenleri rahmetle anıyor, gazilerimize de şükran temennilerimizi arz ederek rabbim bir daha ihanet çemberinin ülkemizde çevrilmesine müsaade etmesin temennilerimizi yineliyoruz, ‘’dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —