Tarih: 21.09.2024 06:40

DADAŞLAR EVİNDE BİR BAŞKA OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

DADAŞLAR EVİNDE BİR BAŞKA OLUYOR

DADAŞLAR İÇ SAHADAKİ GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETTİ...

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Erzurumspor FK ile Esenler Erokspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı. Erzurum spor FK maçı 2-0'lık üstünlükle tamamladı.

Trendyol 1.Ligde Erzurumspor FK,  Esenler Erokspor’u 2-0 yenerek puanını 9’a çıkardı

Mehmet Ali Özer, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Emre Doğu’dan oluşan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzurum spor FK teknik sorumlusu Hakan Kutlu kalede Ataberk Dadakdeniz savunmada Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay Orta sahada Odise Roshi, Celal Hanalp, Giovanni Crociata, Azubuike, Tonio Teklic forvet hattında ise Eren Tozlu, Tasev onbiriyle sahaya çıktı.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/spor/futbol/dadaşlar/efsane/Ferit Karakoca 

Konuk Esenler Erok Spor ise;

Ekrem Kılıçarslan, Tugay Kacar, Sakıb Aytaç, Laine, Mame Faye, Metehan Mert, Francis Nzaba, Quintela, Mucahit Albayrak, Oğuz Ceylan, Silva Vitoria onbiriyle sahaya çıktı.

Erzurumspor FK’nın golleri 2. Yarıda geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Muhammed Furkan Özhan ve Sefa’nın etkili oyunuyla daha atak oynayan mavi-beyazlılar, Esenler Erok Spor takımının savunma hatalarından golleri buldular. 67.dakikada Odisse Roshi ve 86.dakikada Eren Tozlu’nun golleriyle 2-0 öne geçen dadaşlar, böylelikle iç sahada galibiyet serilerine devam etti, 6 olan puanını 9’a çıkardılar. Mavi-beyazlılarda kaleci Ataberk, Eren Tozlu, Orhan Ovacıklı ve Giavnni Crociata, Erok’dan da Sakıb, Oğuz, Tugay, Metehan, Ekren sarı kart gören oyuncular oldular.  Erzurum takımının 5 yabancısının da onbirde maça başladığı Erzurum’da kaleci Göktuğ’un yerine Ataberk kalede yer aldı. 

 

 

Bu sezon 3’ncü golünü atan Eren, maçtan önce kulüp tarihinin en çok gol atan oyuncusu olarak kulüp başkanı Ahmet Dal tarafından plaket ile ödüllendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —