Tarih: 23.10.2024 15:37

DERİN DEVLET TALİMAT MI VERDİ?

Facebook Twitter Linked-in

Arka Bahçeli’nin açıklamaları, AKP Genel Başkanının parti toplantısında, “Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz” açıklaması… Özgür Özel’in Demirtaş’ı ziyareti, Ahmet Türk Başkanlığında bir toplantının tertiplenmesi ve Özel’in çarpık açıklamaları… T.C. Devleti kumar masasına mı kondu ki,Özel el yükseltiyor? İstanbul Barosu’na AKP’ye Anayasa taslağı hazırlamış olan Kaboğlu’nun bölücü kadrosuyla başkan seçilmesi… Türk Tabipler Birliği Başkanı zaten bölücüdür. Bunların hiçbiri tesadüf değildir.

Farkında mısınız? Bu isimler Türkleri asla umursamıyor. Türkler bu hesapta yok! Hesap Anadolu’da Türk varlığını yok etmektir. Tıpkı 100 yıl önceki hesap gibi… Cumhuriyeti satır arası reklam olarak tanımlayanlar, kaldıkları yerden devam ediyor. Kaldıkları yer: Sevr.

***       ***      ***

Ortadoğu devletlerinin sınırları İsrail adına değişiyor. Büyük Ortadoğu Projesi hız kazanmıştır. Ertuğrul Kürkçü’nün bebek katiliyle yaptığı bir röportaj vardı. Uyuşturucu baronu Kürkçü’ye; “PKK’yı kuran Ankara Kürdistan’ı da kuracak” diyordu.

Evet, iddia doğrulanıyor. Arka Bahçeli Umut hakkı diyerek 40 bin kişinin ölümünden sorumlu, uyuşturucu baronu bebek katilini TBMM’ne davet ediyor. Buna bir zamanlar Erdoğan zürriyetsiz demişti.

Ben “siz kimsiniz de milletin evlatlarının kanını PKK’ya pazarlıyorsunuz, siz evlat nedir bilir misiniz” diye sormayacağım. Çünkü kim oldukları artık açık olmuştur. Ben diyorum ki;

Bunlar siyasi kimlik altında İtilaf Devletlerinin sahaya sürdüğü temsilcilerdir.

PKK sorununa kasten Kürt Sorunu denilerek bütün Kürtler PKK ile eşitlenip PKK çatısı altına davet ediliyor. Üstelik küresel çetenin kendi kurduğu terör gruplarıyla ülkeleri dizayn ettiği bilinirken… Ortadoğu ülkeleri terörist gruplar kullanılarak parçalanmışken…

PKK bağımsız değil ki silah bıraksın. PKK, T.C. Devletini zayıf düşürüp bölmek için CİA ve MI6’nın kurduğu, birçok ülkenin destek verdiği küresel bir terör örgütüdür. Kürt adıyla yola çıksalar da, Ermeni ağırlıklı bir terör örgütüdür.

***      ***      ***

İlk açılım ihaneti başlamadan önce CHP’ye operasyon yapıldı. Bütün eksikliklerine rağmen devletçi tarafı ağır basan Baykal baypas edildi. T.C. Devleti ile sorunlu olduğu anlaşılan Dersimli(!) Kılıçdaroğlu getirildi. Kılıçdaroğlu partiden Atatürkçüleri attı. Ordu’ya yapılan kumpasları geri planda; “askerler de hak etti” diyerek bir anlamda destekledi. Açılım ihaneti başladığında, akillerin piyasaya sürülmesi aklını Kılıçdaroğlu’nun verdiği ortaya çıktı.

Açıklamalardan;

Yeni bir sürece girildiği, derin(!) devletin uygulamay sokacağı projede Kılıçdaroğlu’nun bile sorun olacağı anlaşılıyor. CHP bir operasyon daha yedi. Müsamere kolu başkanı kıvamındaki Özgür Özel CHP’ye monte edildi.

Dikkat edersek, her kırılma noktasında CHP operasyon geçiriyor. Yeni duruma uyumu sağlanıyor.

İstanbul Anayasasından bahseden İmamoğlu Erdoğan’ın yerine hazırlanıyor.

Türkler nerede? Şimdilik KAN UYKUSUNDA görünüyor.

Bahçeli, Özel, AKP Genel Başkanı beni şaşırtmıyor. Bahçeli’ye arka Bahçeli diye yazalı çok oldu. Çünkü bütün ihanet arka bahçede pişiyordu. Şimdi vitrine çıktı. Özgür Özel’e; Siz Kimin Özelisiniz diye sorduğum yazı ortada. AKP Genel Başkanı ve ekibini 20 yıldır yazıyorum.

BOP hızlandı. İtilaf Devletlerinin temsilcilerinin kozaları kozadan çıkıp vitrinde yerini aldı. Belli ki derin(!) devlet talimat verdi. Peki, bizim derin devlet temsilcileri nereye bağlıdır?

Türkiye derin devleti= CİA+MI6+MOSSAD

BOP kimin projesi? CİA+MI6+MOSSAD projesi.

Öcalan ne demişti? PKK’yı kuran Ankara, Kürdistan’ı da kuracak. Ankara Barzanistan’ı kurdu. Nil’den Fırat’a Büyük İsrail’in Suriye parçasının kurulmasında rol aldı. Yani iddia doğrulanıyor. Çünkü bebek katili, PKK’yı kuran derin devlet görevlilerinin günü geldiğinde Kürdistan(Büyük İsrail Devleti) için harekete geçeceğini biliyordu.

***          ***      ***

Bu durumda Türk Milletinin varlığını ve vatanını SAVUNMA HAKKI DOĞMUŞTUR.

Ya varlığını ve vatanını savunacak, ya da yok olmayı kabul edecektir.

İtilaf Devletleri siyasi uzantıları ile harekete geçtiyse, Türkler de Kuvayi Milliye temsilcileri olarak VATANINA, NAMUSUNA, ŞEREFİNE, GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMAK MECBURİYETİNDEDİR!..

Zahide Uçar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —