Tarih: 13.09.2024 22:04

Gözaltına alınan 10 milyon leva Ahmet Doğan’a mı ait?

Facebook Twitter Linked-in

Georgi Georgiev, DANS (Devlet Ulusal Güvenlik Ajansı) Başkan Yardımcısı, kaçakçılık hattının birkaç aydır güvenlik birimlerinin radarında olduğunu belirtti. Şoförün soruşturma sürecinde kurumlarla iş birliği yaptığı, araçta şoförle birlikte Bulgar ve Türk vatandaşı bir başka adamın daha bulunduğu ifade edildi.

“Kaptan Andreevo”da bu kadar büyük miktarda altın ele geçirilmemişti; gözaltına alınan kişi Bulgaristan vatandaşı. Fotoğraflarda, değerli eşyanın, 10 milyon levayı aşan miktarda olduğu ve 30 yılı aşkın süredir Ahmet Doğan’a körü körüne güvenen Bulgar ve Müslüman halkından çalındığı belirtiliyor.

 

Elimize ulaşan bilgilere göre, altın uzun yıllar boyunca Doğan’ın saraylarındaki özel kasalarda saklanmış. BLIC, Doğan’ın Boyana’daki malikanesinde kurşun geçirmez bir gizli bölmesi olduğunu ve burada büyük miktarda para, saat ve mücevher biriktirdiğini ilk açıklayan medya kuruluşu olmuştu.

 

ВИДЕО разкрива в какъв лукс е живял Доган в сараите в “Бояна”

Bir video, Doğan’ın Boyana’daki saraylarda nasıl lüks içinde yaşadığını gözler önüne serdi.

 

Halkımız, Doğan’ın lüks yaşamını, onun ve adamlarının keyif sürdüğü özel “zevk dairesi” hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

Devlet yetkilileri, önce Doğan’a Rumen Gaytanski-Kurt tarafından hediye edilen iki Maybach’ı buldu; bu araçlar Rosenets’teki garajda park edilmişti.

Polis, Doğan’ın elit eskortlarla keyif yaptığı yatına da ulaştı. Bugün Doğan’ın gizli altın hazinesi ortaya çıktı ve yakın zamanda milyonlarının da izine ulaşılacağı düşünülüyor.

Bulgar halkı, 34 yıl boyunca onların korkularını tekeline almaya çalışan bu “politikacının” geçmişine ve bugünkü gerçeklerine dair çok daha fazlasını öğrenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —