Tarih: 23.10.2024 07:58

Hizbullah, Netanyahu'nun Evine Saldırıyı Üstlendi

Facebook Twitter Linked-in

Lübnan Hizbullah Hareketi halkla ilişkiler sorumlusu Muhammed Afif, Kayseriya'daki Netanyahu ikametgahına yönelik İHA'LI saldırının Lübnan direnişi tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. 

Siyonist Rejim İsrail medyası, bu hafta pazar günü Netanyahu'nun Kaysariya'daki evine bir insansız hava aracının (İHA) isabet ettiğini bildirmişti.

Lübnan Hizbullahı Hareketi'nin Halkla İlişkiler Sorumlusu, bugün düzenlediği basın toplantısında, ABD'nin Lübnan’a yönelik saldırılarda İsrail rejiminin suç ortağı olduğunu da belirtti ve bu ziyaretin onların "ABD terörizmin temel kaynağıdır" yönündeki tutumlarını değiştiremeyeceğini ifade etti.

Hizbullah yetkilisi ayrıca, Suudi MBC kanalının direniş komutanlarını hedef alan söylemlerine de eleştiride bulundu ve bu hareketin, Suudi kanalın Netanyahu gibi suçlu birine destek vermesini kınadığını belirtti. Özgür basının, cinayet ve soykırımı teşvik etmeyeceğini vurguladı ve "Tel Aviv'i hedef aldığımızda neden rahatsız oluyorsunuz? Hizbullah'ın düşmanın itiraflarına ve kanıtlarına göre gücünü yeniden kazandığını duymaktan mı rahatsız oluyorsunuz?" diye yakındı.

Hizbullah yetkilisi, bir kez daha kendilerinin Nebih Berri'ye güvendiğini ve Lübanan İslami Direniş Hareketi'nin, saldırılar altındayken müzakere yapmayacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —