Tarih: 27.10.2024 18:46

Mudanya'da Cuma pazarından sonra Giyim Pazarı da 'kapalı'ya taşındı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Dörtçelik Caddesi üzerinde hizmet veren Mudanya Giyim Pazarı, 5 yıl aradan sonra yeniden Ömerbey Mahallesi dolgu alanında bulunan kapalı pazar yerine taşındı.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen ve Pazar günleri kurulan Mudanya Giyim Pazarı,5 yıl aranın ardından Ömerbey Mahallesi dolgu alanında bulunan kapalı pazar yerinde yeniden faaliyet göstermeye başladı.

2019 yılında kapalı pazar yerinin kapanmasının ardından Güzelyalı Dörtçelik Caddesi üzerinde hizmet vermeye devam eden Mudanya Giyim Pazarı’nın eski yerine taşınması esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alırken, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, gelen taleplere kayıtsız kalmadıklarını ve yapıcı bir şekilde sorunu çözdüklerini söyledi.

Pazar yerinin kapalı olmasının halk ve esnaf için büyük sorun teşkil ettiğini belirten Başkan Dalgıç, “Meclis toplantımızda oy birliği ile aldığımız kararla Ağustos ayında pazar yerimizi Cuma günleri kurulan sebze – meyve pazarı ile yeniden açmıştık. Esnafımız ve vatandaşlarımız sosyete pazarı olarak bilinen giyim pazarının taşınmasını aylardır bekliyor, istiyordu. Bugün itibariyle pazar günleri de kurulan giyim pazarını bu alana taşıdık.Mudanyamıza ve esnafımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

5 yıl önce olduğu 3 bin 800 metrekarelik kapalı pazar yerinde sebze - meyve pazarı Cuma günleri, giyim pazarı ise Pazar günleri kurulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —