Tarih: 10.10.2024 08:08

Trump, Harris ile bir tartışma turu daha düzenlemeyi reddediyor

Facebook Twitter Linked-in

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile yapılacak bir başka tartışma turuna katılmayı reddetti.

"Sürecin çok geç bir aşamasındayız, oylama çoktan başladı - rövanş olmayacak! Ayrıca Kamala dün Joe Biden'dan farklı bir şey yapmayacağını açıkça belirtti, bu yüzden tartışılacak bir şey yok," diye yazdı Truth Social sayfasında Fox News televizyon kanalının 24 veya 27 Ekim'de tartışmalar düzenleme davetine yanıt olarak.

Fox News'un "4 Eylül'de Kamala ile tartışmak için davetini kabul ettiğini, ancak Kamala'nın bunu reddettiğini" belirtti. Ayrıca, tüm kararsız eyaletlerde bile seçmenler arasında artan popülaritesiyle övündü ve "anketlerde önde olduğunu ve bu farkın her geçen gün daha da büyüdüğünü" söyledi.

10 Eylül'de ABC News, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile eski Başkan Donald Trump arasında Philadelphia, Pensilvanya'da ilk televizyon tartışmasına ev sahipliği yaptı. Birkaç gün sonra Trump, başka bir tartışma turu düzenleme önerisini reddetti, Harris ise rakibiyle tartışmaya hazır olduğunu söyledi.

 

ABD'de başkanlık seçimleri 5 Kasım'da yapılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —