Tarih: 24.10.2024 21:24

TÜRKSÜZ ANDIMIZ'ı "SAVUNAN"LAR, HADİ ORDAN, BAŞKA KAPIYA!

Facebook Twitter Linked-in

 

Çok "insancıl" (!) bir dalavereyle Türkiye; ABD gibi, sonradan bir araya gelmiş, tarihsiz ve köksüz bir toplum olarak gösteriliyor! Türk milleti, Türk halkı yok sayılıyor! Alman gizli servisi BND'nin: "Türk milleti diye bir millet yoktur. Atatürk zorla toplama bir millet yarattı!" tezidir bu! Marjinal İkinci Cumhuriyet'e kapılanan; Perinçek'in, "Türk ırkı yoktur" tezini ve liboşların "mozaik" zırvasını savunan Mehmet Ali Güler'in fikrî sefaleti ortadadır.

Daha önce Demirtaş'a saz çaldırarak terörist PKK'nın hain partisi HDP'nin şefini şirin göstermeye çalışan eski İslamcı Atatürk-düşmanı, daha sonra Amerikancı A. Doğan'ın kalemşörü liboş A. Hakan da hiç utanmadan "kurucu HALKLAR" yalanını savuruyor!

"Millet yaratmak, millet inşa etmek" vs., Türk-düşmanı işbirlikçi liberallerin tezidir. Bu gazeteci: "Türk ırkı yoktur" diyen eski şefi Perinçek'in tezini, PKK yardakçısı marjinal 2. Cumhuriyet'te savunuyor. Yeniçağ'daki bazı Ülkücüler de bu bölücü teze destek veriyor!

Bu mozaikçi bölücü teze karşı yıllardır mücadele veriyoruz. ABD'nin sağdan, soldan piyonlarının büyük Atatürk'ü iğdiş etmesine, tarihin en eski ve köklü kavmi, halkı, milleti olan büyük Türk milletini, laf cambazlığıyla yok etmesine izin vermeyiz. Büyük Türk milleti, granitten kaya gibidir.  Türkiye "mozaik"se bütün dünya unufaktır!

CHP'deki çürümüş marjinaller de Andımız'a karşıdır, fakat "politik" davranıyorlar! TV'deki CHP yanlısı, PKK yardakçısı bir avukat: "Atatürk, 'Türkiye HALKLARINA Türk milleti' dedi." diye hiç utanmadan tahrifatta bulundu! Andımız'ı sözde savunur görünmek durumunda kalınca da hiç utanmadan Türksüz bir Andımız'dan bahsediyorlar!

PKK yardakçısı, ırkçı-şoven Taşnakçıyan, İslam-karşıtı, Atatürk-karşıtı, aile-düşmanı ve LGBT'ci çürümüş marjinal sosyalist feminist, Türk-düşmanı CHP İl Başkanının Andımız'ı savunmasının bir anlamı var mı?!

Yurtseverliği-vatanseverliği, ulusalcılığı-millîciliği, ulusçuluğu-milliyetçiliği, ülkesini ve toplumunu sevmeyi; "aşırı milliyetçilik", "şovenizm", "ırkçılık" ve "faşizm" olarak göstermeye kalkışan, eski Moskovacı komünist, şimdi azılı ABD uşağı liberal faşistler, liboşlar; ABD piyonu insanlık düşmanı azılı Türk-düşmanı ırkçı-feodal-faşist bölücü terörist PKK ve sözde İslamcı bazı vatansız dinciler, başlarını taşa değil, kayaya, büyük TÜRK milletine vuruyorlar! Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da hüsrana uğrayacaklardır!

Bütün vatanseverleri, gemi azıya alan sağcı-solcu Türk-düşmanlarına karşı mücadeleye davet ediyorum.

Murat Sakarya, Gazi-Ankara




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —