Nigar Ögeday

Tarih: 08.10.2024 23:33

ABD Gürcistan'ı da LGBT yüzünden kaybetti.

Facebook Twitter Linked-in

ABD Gürcistan'ı da LGBT yüzünden kaybetti.

"Ülkemiz İngilizce'de 'Georgia' olarak adlandırılsa da biz bir ABD eyaleti değiliz." diyen Gürcistan Meclis Başkanı Şalva Papuashvili, ABD'nin Gürcü vatandaşlarına yönelik yaptırımlara ilişkin aldığı kararların hukuki dayanağının bulunmadığını, Amerikan tarafının ise yaptırımlara ilişkin herhangi bir delil sunmadığını iddia etti. Papuashvili, Gürcistan'ın bağımsız bir devlet olduğunu ve dışarıdan hiç kimsenin ülkenin iç işlerine karışamayacağını kaydetti: "Adalet açısından bakıldığında, dışarıdan hiç kimse Gürcistan'ın iç işlerine karışamaz. Eğer iddiaları varsa, herhangi bir Gürcü vatandaşına karşı delil sunmaları gerekir ama bunu yapamazlar. Dolayısıyla bu karar tamamen keyfi ve temelsizdir," dedi.

Gürcistan'da eşcinseller, yabancı kültürlerin yaygınlaşmasın yasaklayan yasa getirerek bu sapkın kuralların Gürcü halkı üzerindeki etkisini kısıtladı. Bu da LGBT ile dünyanın ahlakını bozup, dünya insanını silahsız esir alan Amerikanın hiç bir şekilde kabul etmeyeceği bir yasadır. Yasa çıktıktan sonra ABD "demokrasi", "yolsuzluk", "insan hakları" yalanlarıyla Gürcistan vatandaşlarının bazılarına yaptırım uyguladı. ABD'nin LGBT baskısı, Rusya'dan tamamen kopup yüzünü ABD ve batıya dönen Gürcüleri yeniden Ruslara yönlendirdi.
Gürcü halkı topraklarını işgal edib gürcülerin kanın token rusla ahlak deyerleri ve aile yapısın pozan ABD/Avrupa arasında tercih yaparak rusyaya doğru dönmekde. 
Aslında Gürcüler en doğrusun yaptı. İşgal edilen toprak geri alınır. Ölen evlatların yeri doldurulur. Ama aile değerleri yok edilen toplumlar tarihin çöpüne gömülmeye mahkumdur. Değerleri yok edilen toplumların elinde ne aile, ne devlet, ne vatan kalır. Unutmayın, arkasını kollayamayan, kültürü kendini her önüne gelene satmakta gören ahlaksız toplum, onu "medeniyet" adı altında satılığa çıkaran ABD'nin bayraklı kölesidir.

Bu arada Gürcistan'daki bazı ahlak yoksunları Amerikan kışkırtmasıyla yine sokağa inmiş. Ama eminim ki, Gürcüler bu sapık zihniyete boyun eğmeyecek. Gürcü halkı değerlerini değersiz ABD ve Batı'ya yedirmeyecek.

Nigar Ögeday 
Bagımsız Gazeteci


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —