Serdar Şahin

Tarih: 21.10.2024 10:57

İstiklal ve Cumhuriyeti Müdafaa Mecburiyetine Düşürmeyin...

Facebook Twitter Linked-in

Devlet benim devletim, ülke benim ülkem. Eski sığınmacılar gitmeden 1 tane bile yeni sığınmacı istemiyoruz. %51 değil %99 oy alsanız da atalarımın canları ve kanları ile aldığı bu canım ülkeyi babanızın çiftliği gibi kullanamazsınız. 

Çok isteyen, evinde bakmak için sığınmacı alabilir ama benim mülküm olan yaşam alanımda sığınmacı veya başka adla yabancı insanları öyle istiyorsunuz diye, dolduramazsınız. 

Biz Türkleri patlamaya hazır bombaya çevirmeyin. Size vekalet verdik, aklınıza göre karar verin ve ülkeyi satın diye yetki vermedik.

 

 Yarın birileri 15 Temmuz gibi bir kalkışmaya çalışırlarsa, üç otuza dış güçlere hizmet edebilecek hiç bir şüpheli benim ülkemde olmamalı, nefes almamalı. Kendi ülkelerine bağlı olmayanlardan benim ülkeme sadakat bekleyen ancak cahillerdir. Tekrarla söylüyorum, devlet benim devletim, ülke benim ülkem, mülk ve varlık benim mülküm ve varlığım. Atalarımın canla ve kanla aldığı mülkümüzü hiç kimse ama hiç kimse üç otuza satamaz, keyfine göre yabancılarla paylaşamaz.

 Nokta... Serdar Şahin 20.10.2024


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —