Tarih: 31.01.2026 12:07

CHP’li Tanal’dan iktidara ‘kamu hizmeti’ eleştirisi: ‘Gerçek kamu hizmeti halkın cebine dokunmayandır’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı bir açıklama yaparak iktidarın kamu hizmeti anlayışını eleştirdi. "Devlet, yaptığı yol ve köprüyle övünmez; o yollar halkın cebinden ücretsiz geçiliyorsa anlamlıdır" diyen Milletvekili Tanal, yapılan yatırımların vatandaş üzerindeki mali yükü üzerinden değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Genç işsizliğine dikkat çeken Milletvekili Tanal, "Üniversite sayısıyla değil, mezun gençlerin iş bulabildiği bir düzenle övünülür" dedi.

Sosyal politikalara da değinen Milletvekili Tanal, "Yoksullara verilen sadakayla değil, yoksulluğu ortadan kaldıran adil gelir dağılımıyla övünülür. İşte gerçek kamu hizmeti budur" dedi.

Kaynak : PERRE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —