
ANIDER Ispartalılar Derneği Başkanı Ali Erdal tarafından organize edilen iftar programı, Antalya'da yaşayan Ispartalıları aynı sofrada buluşturdu. Ramazan ayının bereketini, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlenen programa çok sayıda hemşehri katıldı.

Antalya'da yaşayan Ispartalılar, dernek çatısı altında gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada katılımcılar, hem hasret giderdi hem de Ramazan'ın manevi iklimini birlikte paylaştı.

Program, Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Ali Erdal ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerle yakından ilgilenirken, Ispartalılar organizasyona yoğun ilgi gösterdi.
Gecede yapılan konuşmalarda, hemşehri dayanışmasının önemine vurgu yapılırken, bu tür buluşmaların geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiği ifade edildi. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen program, dualar eşliğinde sona erdi.