Menü TÜM 1 HABER
Tarih: 19.03.2026 21:22
Umut Kervanı Tarsus’tan ihtiyaç sahiplerine iyilik köprüsü

Umut Kervanı Tarsus’tan ihtiyaç sahiplerine iyilik köprüsü

Facebook Twitter Linked-in

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Umut Kervanı Yetkilisi Hakan Ayçoban, yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak hayırseverlere teşekkür etti.

"Zekât ve fitreler mazlumlara umut oluyor"

Ayçoban, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Hayırseverlerimizin bağışlamış olduğu zekât ve fitreleri; başta Gazze olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkardık. Aynı zamanda Tarsus’umuzda bulunan mağdur ailelerimiz için hazırladığımız yardımları da kendilerine ulaştırmak üzere planlamalarımızı tamamladık."

Yardımların ulaştırılmasında emeği geçen herkese dua eden Ayçoban, "Rabbim bu hayırda emeği geçenlerden razı olsun. Hayır sahiplerimizin malına ve ömrüne bereket ihsan eylesin. Selam ve dua ile" diyerek sözlerini tamamladı.

Umut Kervanı Tarsus  Derneği, Ramazan ayı boyunca ve sonrasında da hayır köprüleri kurmaya, mağduriyetleri gidermeye devam edeceğini bildirdi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —