Tarih: 15.07.2024 08:50

15 Temmuz, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği mücadelenin simgesidir

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği mücadelenin simgesidir

Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar 15 Temmuz gecesi münasebetiyle sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Mesajında halkımızın demokrasiyi koruma kararlığına değinen Başkan Sunar bu sayede dünyaya verilen mesajın iyi okunması gerektiğini belirtti.

Tum1haber/medya/yerel/Erzurum 

Mesajında 15 Temmuz, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği mücadelenin simgesidir, diye ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, o gece milletimiz, topyekun bir direniş göstererek demokrasiyi koruma kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Genç yaşlı demeden, kadın erkek demeden herkes, sokaklara dökülüp canlarını ortaya koymuş ve ülkemizin özgürlüğü için siper olmuştur” diye belirtti. 

Sunar; “Tankların önünde duran ve kurşunlara meydan okuyan yiğitlerimiz, tarihte benzeri olmayan büyük bir destan yazmıştır. Bu destan, vatanseverliğin ve milletimizin sarsılmaz iradesinin en büyük göstergesidir. Unutulmayacak ve nesiller boyu anlatılacak bir kahramanlıktır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ve bu şanlı mücadeleye katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza en derin saygılarımızı ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —