Tarih: 18.10.2024 22:38

Azerbaycan Kültür Günleri İstanbul Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Azerbaycan Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçiliğine Bağlı Azerbaycan Kültür Merkezinin ve KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu T.C Genel Koordinatörlüğü bünyesindeki Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği dahil çeşitli derneklerin manevi desteği ile düzenlenen Azerbaycan Kültür günleri konserine KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu T.C Genel Koordinatörlüğü bünyesindeki Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneğinin Kurucu ve Mütevellit Heyeti Başkanı Dr. Elvin ABDURAHMANLI, Başkan Vekili Safa TANKİŞİ, KİAMP T.C Koordinatörlük yardımcısı Caner Karakuş, Yönetim kurulu üyesi Cihan Hasçelik, kurumumuzun gençleri ve üyeleri katılım sağlamıştır. 

Konser sonunda kurum başkanı Dr. Elvin ABDURAHMANLI konsere katılım sağlayan çeşitli medya organlarına bu gibi konserlerin çokluğu Türk dünyasını birleştirmeye yönelik bir adım, bir yol olduğunu, birliğimizin ve beraberliğimizin ortak kültürel mirasla adım adım birleştirile bileceğini ifade ederek Karabakh is Azerbaijan Milli Platformunun Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörlüğününde bu yolda bir vesile olduğunu vurgulamıştır.

 

Ayrıca Azerbaycan Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçiliği bünyesindeki Azerbaycan Kültür Merkezi Başkanı sayın Samir ABBASOV bey ile resmi görüşme gerçekleştirdi. Görüşte KİAMP-T.C Genel Koordinatörlüğünün faaliyetlerini, vizyonunu ve misyonu kapsamında hedeflerini ifade etmiş ve Azerbaycan Diasporası olarak Türkiyede kurumumuz tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri ifade ederek,Kasım ayında düzenlenmeyi planlanan programlar hakkında detaylar konuşulmuş ve istişare edilmiştir. Program sonunda kurum heyetimizle toplu resim ile sonlandırılmıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —