Tarih: 08.07.2024 14:01

ADD Kocaeli şubesi yeni yönetimi üyeleri ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Aşık marsavi, Osman sayar'ın türküleri ile renk kattığı ve katılan herkesin memnun ayrıldığı kahvaltı programına, İzmit belediyesini temsilen başkan danışmanı Çetin Sarıca, Eray Bodur, Devrim Bal, Orhan Marul, CHP Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Atasoy Bilgin, ADD Kocaeli şubesinin geçmiş dönem başkanları Orhan Özdemir, Taylan Katak, Taylan Bingöl, Selçuklu düşünce kulübü başkanı Süleyman Pekin, çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Kocaeli halk kürsüsü başkanı Ramazan Sevinç, Tüsşad başkanı Dilek Dila Mert, Yazar Yasemin çiftçi, yazar şair Şerafettin Yıldız, Eğitimci yazar Dilara Çimen, 29 Ekim cumhuriyetçi kadınlar Derneği Başkanı Gülşen müstecaplıoğlu, Chp Alikahya meclis üyesi Celal HÜLÜR, Keramettin Gençtürk, Selman Yıldırım, Serhan Açıkgöz, Disk emekli Sen başkanı Kasım Erben, CHP Kartepe  ilçe baskani Hasan Bayrak, CHP Kartepe belediye başkan adayı Nilay Merttürk, CHP Kartepe kadın kolu başkanı Münevver toraman, ilçe sekreteri Kıvanç Özaslan, CHP Kartepe meclis üyesi ramazan senem cengiz Şengül Sedat topal, Emine Özcan, Kartepe ilçe kadın kolları Başkanı Nalan Evren, ADD Kocaeli şubesi yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tokgöz Noyan Bayram Funda Tüysüz, Bülent Sadıkoğlu, Sema Aslan, aynı zamanda ADD Kocaeli şubesi yönetim kurulu üyesi Kocaeli Milli kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan başkan Ümran Esen konuşmasında,

Değerli konuklarımız ve Değerli basın mensubu arkadaşlarımız
Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi olarak düzenlediğimiz bu kahvaltıda hepinizi görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz.

Bugün burada toplanmamızın amacı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği fikirleri ve değerleri yaşatmak, yaymak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Atatürk'ün bize miras bıraktığı en önemli değerlerden biri, bağımsızlık ve özgürlük ruhudur. Bu ruhu her daim canlı tutmalıyız.

Bu vesileyle, Atatürkçü düşüncenin yılmaz savunucularından biri olan ve derneğimizin kurucusu Muammer Aksoy'u da anmak istiyorum. Muammer Aksoy, hayatını Atatürk ilke ve inkılaplarına adamış, demokrasi ve hukukun üstünlüğü için mücadele etmiş değerli bir bilim insanı ve hukukçuydu. Onun azmi ve kararlılığı bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur. Aksoy, fikirleriyle ve mücadelesiyle hepimize ışık tutmuş, rehber olmuştur.

Bugün, Atatürk'ün izinde yürüyen bir nesil olarak, Muammer Aksoy'un bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve onun açtığı yolda ilerlemek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Demokrasi, laiklik ve hukuk devleti ilkelerine bağlı kalarak, ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmalıyız.

Sözlerime son verirken, bu kahvaltının düzenlenmesinde emeği geçen herkese,
Arkadaşlarıma, desteklerini esirgemeyen 
Geçmiş dönem başkanlarıma ve azimli  çalışkan yönetim kuruluma 
huzurlarınızda çok 
teşekkür ediyorum .Birlik ve beraberlik içinde, Atatürk'ün izinde daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle, hepinize 
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Ayrıca Atatürkçü düşünce derneğimizin tüm faaliyetlerine katkı sağlayan İzmit belediye başkanımız sayın Fatma kaplan hürriyet ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, Varlığımız türk varlığına armağan olsun, Ne mutlu Türküm diyene.
diyerek sözlerine son verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —