-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Adıyaman’da 2026-2027 eğitim öğretim yılı taşıma planlaması toplantısı yapıldı
ADIYAMAN (PERRE) - Berfin GÜRBÜZ- Adıyaman'da 2026-2027 eğitim öğretim yılına ilişkin taşımalı eğitim planlaması toplantısı, Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Pınar başkanlığında gerçekleştirildi.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2026-2027 eğitim öğretim yılına yönelik taşıma planlamasının sağlıklı, etkin ve amaca uygun şekilde yürütülmesini teminen toplantı düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Pınar başkanlık etti. Toplantıya ayrıca ortaöğretim, temel eğitim ve özel eğitim kurumlarında görev yapan okul müdürleri katıldı.
Toplantıda, taşımalı eğitim kapsamında yer alan öğrencilerin okullarına güvenli, zamanında ve düzenli bir şekilde ulaştırılmasına yönelik planlama süreçleri ele alındı. Öğrenci taşıma hizmetlerinin etkinliğinin artırılması amacıyla mevcut uygulamalar değerlendirilirken, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.
Görüşmeler kapsamında, taşıma güzergahlarının yeniden düzenlenmesi, öğrenci yoğunluğuna göre planlamaların güncellenmesi ve servis hizmetlerinin daha verimli yürütülmesine yönelik öneriler paylaşıldı. Ayrıca, taşıma sürecinde karşılaşılabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm yolları değerlendirilerek, ilgili birimler arasında koordinasyonun güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.
Toplantıda, taşımalı eğitim hizmetlerinin yürütülmesinde mevzuata uygun hareket edilmesi, öğrenci güvenliğinin öncelikli unsur olarak gözetilmesi ve tüm planlamaların titizlikle gerçekleştirilmesi gerektiği ifade edildi. Bunun yanı sıra, okul idareleri ile ilgili birimler arasında iletişimin kesintisiz sürdürülmesi ve sürecin düzenli olarak takip edilmesinin gerekliliğine dikkat çekildi.
2026-2027 eğitim öğretim yılına yönelik taşıma planlamalarının, ilgili tüm paydaşların iş birliği ve koordinasyonu içerisinde yürütülmesi gerektiği belirtilirken, planlama sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.
Toplantı, katılımcıların görüş ve değerlendirmelerinin alınmasının ardından sona erdi.
Kaynak : PERRE
Ensarullah savaşa dahil oldu: İlk füze işgal rejimine
Vali Sözer’den Jandarma’ya ziyaret
İHA saldırısı Kuveyt Havalimanı'nın radar sisteminde "önemli hasara" yol açtı
Yukarı Zaferiye’de su deposu alarm veriyor
Diyarbakır'da 6 katlı binada çatlama sesi paniği: 51 kişi tahliye edildi
Başkan Genç: Gece gündüz çalışıyoruz
Türkmenli Göleti'nde su kalitesi korunacak
Ensarullah, savaşa dahil olabileceği uyarısında bulundu
Astorya, İstiklal Meydanı ve Tanıtım Merkezi açıldı
Türkiye'de 5G aktif olmaya başladı! Telefonunuz 5G'ye uyumlu mu? 5G nasıl açılır?
"Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi açıldı
ABD, savaş uçağının acil iniş yaptığını doğruladı
Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu
KUMLUCA’DA ASAT’TAN HIZLI ÇÖZÜM: MAĞDURİYET GİDERİLDİ, VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ
Adıyaman hava durumu nasıl? 28-29 Mart Yağış var mı? Sıcaklıklar artacak mı?
28 Mart 2026 Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları ne kadar?
Sivas Belediyesi’nden yerli akıllı su sayacı
1923’ün karanlık olayı: Ali Şükrü Bey suikastı
Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Mehmet Yelken: 'Nemrut en kısa sürede ziyarete açılacak'
Başkan Tutdere Sitilce’de arıtma tesislerini inceledi
Adıyaman’da 2026-2027 eğitim öğretim yılı taşıma planlaması toplantısı yapıldı
Sümer Anaokulu’nda ‘Oyun Panayırı’ sahnelendi
Vali Bozkurt’tan Erzurum Valiliği ve DAP’a ziyaret
Başkan Büyükakın: Miras değil alınteri
Bilecik’te asırlık gelenek yaşıyor
Halka açılan kampüs kapılarının gerçekleri…
Çok kuvvetli yağış geliyor
Trakya Emekçi Kadınları’nın Ege yolculuğu başlıyor
UBK’dan Çanakkale’de medya çalıştayı
Yükleniyor











