Bugün, 15 Aralık 2025 Pazartesi
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,08% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5940,48% 0,66
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANLARI DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ Sosyal politikalar bakanlığı genişleştirillmiş 81 il.Üç kademe başkanları toplantısı Ak Parti Genel Merkezinde yapıldı.

SİYASET 5.05.2025 21:34:00 0
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ SOSYAL POLİTİKALAR  BAŞKANLARI DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Açılış konuşmasını Ak Parti' Genel Başkan vekili Efkan Ala yaptı.Ala konuşmasın da."Teşkilatımızın omurgasını oluşturan, sürekli halkla iç içe ve temas da bulunan Sosyal politikalar birimizmizdir.Çok önemli olan bu alanda ve görevde sorumlusunuz.Bu vesileyle inşaallah daha güzel günlere Türkiye 'yi taşıma arzusu içerisinde olduğunuzu biliyorum.Başarılara imza atacak olan kadroların üyeleri olarak tekrardan sizleri muhabbetle, saygıyla ,hürmetle  ve başarılı dileklerimle selalıyorum .Bizden önceki dönemlerde Türkiye de vatandaşlarımızın refah oranı yüzde 32 .2 civarlarında bulunuyordu.Bizim sosyal politikalarda ki çalışmalarımız ,uygulamalarımızla bu gün Dünyanın en üst segmentlerindeyiz.
AK Parti olarak, küresel ticaret savaşlarının ve ekonomik belirsizliklerin derinleştiği bu dönemde, Türkiye’yi krizlerden etkilenen değil, krizleri fırsata çeviren bir ülke haline getirmekte kararlıyız. Üretim, yatırım ve istihdam eksenli kalkınma stratejilerimiz doğrultusunda, yalnızca makroekonomik istikrarı gözetmekle kalmayıp, farklı sosyo-ekonomik grupların ihtiyaçlarını esas alan kapsayıcı ve sürdürülebilir sosyal politika mekanizmalarını da güçlendirmeye devam edeceğiz.
Böylece; vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik imkanlarını koruyarak refahı tabana yaymayı sürdüreceğiz.Hedefimiz; ülkemizi ilk on ekonomiye dahil etmek ve yüksek gelirli ülkeler ilgine çıkarmaktır".

Ak Parti'genel başkan yardımcısı, Sosyal politikalar Genel başkanı Dr.Betül Sayan Kaya da konuşmasın da ."Daha önce yapmış olduğumuz çalışmaları değerledirip.Geleceğe daha iyi  çalışmak, istişare etmek, kendimizi gözden geçirmek, ortak akılla yürümek  için  AK Parti'Genel Merkez Sosyal politikalar başkanlığı 81 il genişletilmiş üç kademe çalıştayını icra ediyoruz .Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun.Genel Merkezimiz de iki gün boyunca 81 ilimizin Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlarıyla bir arada bulununacağız.Sahadaki durumu, teşkilatımızın çalışmalarını, atacağımız yeni adımları konuşacağız.Yenilenmiş dinamik kadrolarımızla birlikte ,bölge koordinatörleri eşliğinde yuvarlak masa iştişare toplantılarını gerçekleştiriyoruz.Tüm illerimizin sorunlarını,projelerini konuşuyoruz.Hayatın tüm alanlarında daha etkin projelerimizi paylaşıyoruz.Başardıklarımızı, yapacaklarımızı, sahayı analiz edeceğiz.
Değerli yol arkadaşlarıma enerjileri, samimiyetleri için teşekkür ediyorum.
Burada ortaya çıkan sinerjiyle daha çok çalışacak, daha çok insanımıza dokunacağız."dedi.

Sosyal politikalar başkan yardımcısı,E.K.M Genel merkez Başkanı Cemal Donat,araştırmacı yazar Abdurrahman Uzun.
,Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Daire Başkanı Doç. Dr. Bora Bayraktar,Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş,Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Furkan Leventoğlu, Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Sevde Bayazıt Kaçar ve Gençlik Kolları Sosyal Politikalar BaşkanıYunus Emre Müküs sunumlarlar yaptılar.

ADIYAMAN il Sosyal politikalar başkanı, SKY HABER TV temsilcisi Bülent Buğday çalıştayda farklı bir yaklaşım konuşması yaparak "Yeni çıkan Engelliler yasasının, Engelli bireylerimiz tarafından tepkiyle karşılandığını söyleyerek,Tüm Dünyada Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için bir sürü kazanımlar edinildiğini, ülkemizde de ilk defa AK Parti hükümeti tarafından 2005 yılında anayasa ile bu hakların verildiğini ve bundan dolayı Engelli bireylerimiz sokaklarda,caddeler de hayatın her alanındaartık görünmeye başlandığını  iyileştirmlerle  bir nebze mutluluk duyduklarını dile getirerek , maalesef daha çok iyileştirmeler beklerken bu hakları suistimal eden başka grup insanların yüzünden ,edinilmiş hakların yeni yasayla kısıtlanması doğru olmadığını.suistimallere katılan,denetlenmeyen imkan sunanların cezalandırılması gerektiğini ifade ederek gerek ötv  ve gerek istihdamlarda  revizelerin iştişareyle tekrardan düzenlenmesi zaruri olduğu ve tüm birim başkanlarımızın dikkatlerinde , duyarlılıklarında olduğunu" ifade etti.

Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com
Yorum Ekle

Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti

AKK'den “3. Erişkin Lösemi Hastaları Günü”nde farkındalık paneli

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Süper Lig’de yıldız oyuncular maçlara çıkamayacak

Siirt’te nadir görülen kafa tabanı ameliyatı ilk kez başarıyla yapıldı

Havada kaos: ABD ordusu bir yolcu uçağını çarpışmanın eşiğine getirdi

Battalgazi Belediyesi'nden kapsamlı temizlik çalışması

Milletvekili Özhan’dan Mehmet Erdemoğlu için anma mesajı

Adıyaman’da Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı yapıldı

DEM Parti İmralı Heyeti Davutoğlu ile görüşecek, CHP randevusu ertelendi

Sakarya Büyükşehir sporcularından uluslararası başarı

Antalya yeni yıla coşkuyla hazırlanıyor

Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı

Hatay’da 4,2 büyüklüğünde deprem

Milletvekili Mahmut Tanal’dan Şanlıurfa’daki kentsel dönüşüm alanlarına tepki - Videolu Haber

Diyarbakır’da aranan şahıslara yönelik operasyon: 89 kişi yakalandı

Avustralya hükümeti, toplu silahlı saldırının ardından silah yasalarını güçlendirme konusunda anlaştı

Hatay Antakya’da 4.2 büyüklüğünde deprem

Balıkesir’de Sezen Aksu şarkılarıyla unutulmaz gece

Hatay’da 4,2 büyüklüğünde deprem

Dünyanın en sağlıklı zeytinyağı litresi 1500 TL’den satışta

Digor’da Badminton heyecanı başladı!

Vali Ziya Polat, Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki Suni Karlama projesini inceledi

Vali Ziya Polat’tan Kars İdare Mahkemesi Başkanı Yonisoğlu’na Veda Programı

Bozdoğan Belediye Başkanı Özel’den Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil

Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

Yerli ve milli veri merkezi ile kritik veriler daha güvende olacak

Rusya'dan NATO'ya tepki

Başkan Tutdere’den Gülşah Durbay için taziye mesajı

Tur Rehberi Gizem Tekyurt’tan Nemrut Dağı’nda dikkat çeken tanıtım çalışması

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Erzurum’da Yaz Turizmi Beklentiyi Karşılamadı

Erzurum’da Yeni Eğitim Yılı Velilere Ağır Geldi

Erzurum’da Kira Artış Tavanı Belli Oldu

HZ. PEYGAMBER’İN AHLAKI İNSANLIK İÇİN KURTULUŞTUR

Erzurum Kuzey Çevre Yolu’nda erkek cesedi bulundu, soruşturma açıldı

İspir’de heyelan sonrası 70 ev tahliye edildi: Risk izleme sürüyor

Doğu Anadolu’da bugün yerel sağanak ve serin hava bekleniyor

Erzurum’da Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

: Erzurum Karayazı’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

FUAT DEMİR’İN ACI GÜNÜ

Denizli’de üniversiteliler katı atık tesisini yerinde gözlemledi

Bursa’da eğitim yatırımları ve güçlendirme çalışmaları yerinde incelendi

Kayseri Kocasinan'da öğrencilere kahvaltı desteği protokolü

Konya Selçuklu'da eğitim yatırımlarına kesintisiz destek

İzmir Metrosu’ndan öğrencilere metro ve tramvay eğitimi

Bursa Hamitler'de 43 yıllık ortaokul yıkıldı... Yerine modern okul geliyor

Çocuklardan Siyer Yarışması’na büyük ilgi: Asıl ödül Peygamberimizin hayatını öğrenmek

Beslenme yardımı birinci yılında binlerce öğrenciye ulaştı

Güneş: Bugün gençlerimizin en büyük ihtiyacı; aidiyet duygusu, doğru rol modeller ve samimi rehberliktir

Türkiye’de bir ilk: Liseliler tercihten önce üniversite öğrencisi oldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR