Tarih: 04.09.2024 08:31

Antalya Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneğini ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kurtuluş Savaşı'nın ilk silahlı savunma kuruluşu Anadolu'nun işgal döneminde kurulan milis gücü Kuvvayi Milliye örgütünün vatan savunmasındaki öneminden dolayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düzenli ordu kuruluna kadar düşmanı Anadolu'da çeşitli cephelerde milis harekatı ile durdurmuş örgütdür.

 

 

Bu anlayışı ve düşünceyi yaşatmak ve unutturmamak amacıyla kurulmuş olan dernek, siyaset üstü ve önce vatan, millet bayrak ve devlet için diyerek yola çıktıklarını belirten genel başkan Birkan Er Bu duygu ve düşünceler içerisinde çalışmalar içerisinde olacaklarını belirtti.

 

 

 

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara'nın ziyarette bulunduğu Dernek Genel Merkezinde Birkan Eri yanlız bırakmayan Dernek Başkanlarıda bulundu.

 

 

Bu Dernekler Tüm Hataylılar Hatay Dostları Derneği Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı, Tüm Anadolu Gazeteciler Derneği Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Hasan Eryiğit,
Akdeniz Emlak Müşavirleri ve İş insanları Derneği Başkanı Hüsamettin Durak, Jandarma Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı ve Jandarma Atak Dergisi adına Kerim Kurt, Perihan Canan akademi sahibi tarihci Perihan Canan, Kazakistanlı İş insanlar Derneği Başkanı Dinara Ulaş, Antalya Tacikistan Halkı ve Kültür Derneği Başkanı Cavit Aslan.

 

 

Haber: Hasan Eryiğit
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —