Tarih: 12.09.2024 13:50

Atatürk Üniversitesi İletişimde rota belli…

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi İletişimde rota belli…

Erzurum Atatürk Üniversitesinde rektörlük ile başlayan değişim rüzgârları hemen her bölümde ve alanda devam ediyor. 

Tum1habermedya/medyadogu.com/eğitim/yerel/gündem/Erzurum

Tum1habermedya ve Medyadogu.com birlikteliğinde yapmış olduğumuz hayırlı olsun ziyaretlerimiz çerçevesinde gündemimizde İletişim Fakültesinde dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Raci Taşçıoğlu hocamız vardı.

Dekan Taşçıoğlu, kendilerinin görev süresi esnasında bilhassa öğrencilerinin okul eğitimi çerçevesinde uygulama detayına dikkat edeceklerini ve bu hususta Erzurum’da bulunan bütün basın camiasının imkânlarından faydalanarak öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlayacaklarını belirtti. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raci Taşçıoğlu, fakültelerinin Türkiye genelinde ciddi anlamda eğitim veren sayılı birkaç okuldan birisi olduğunu ve bu vermiş oldukları eğitimlerinin öğrencilerinin meslek hayatlarının idamesinde ciddi katkı sağladığını ifade ederek, bu çalışma şartları çıtalarının yükseltilerek devam edeceğini belirtti.

Ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünün sevilen hocalarından Doç. Dr. Melih Okçu’ya ve göstermiş olduğu samimi ev sahipliğinden dolayı İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raci Taşçıoğlu hocamıza da teşekkür ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —