Tarih: 28.09.2024 01:49

Atatürk Üniversitesi Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi’nde Devir Teslim Töreni

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim töreninde, görevi devralan Doç. Dr. Bilal Nişancı, eski müdür Prof. Dr. Hamdullah Kılıç ve ekibine teşekkür plaketi sundu.

Atatürk Üniversitesi Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde devir teslim töreni düzenlendi. Görevi devralan Doç. Dr. Bilal Nişancı, devir teslimin ardından idari personel ile birlikte Prof. Dr. Hamdullah Kılıç ve ekibine teşekkür yemeği düzenledi. Konuk evinde gerçekleştirilen yemekte, Doç. Dr. Nişancı, eski yönetimin merkeze yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Kılıç’a ve çalışma arkadaşlarına plaket takdim etti.

Etkinlik sırasında konuşma yapan Doç. Dr. Nişancı, Prof. Dr. Hamdullah Kılıç’ın yönetimindeki merkezin bölgesel ve ulusal alanda önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, kendisinin ve ekibinin bu başarıları daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Prof. Dr. Hamdullah Kılıç ise yeni yönetime başarılar dileyerek merkezin bilimsel çalışmalarının devamlılığının önemini belirtti.

Devir teslim töreni ve ardından düzenlenen yemek, üniversite camiasından birçok akademisyenin katılımıyla sıcak bir atmosferde tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —