Bugün, 7 Aralık 2025 Pazar
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Başkan Özarslan, Aktepe’de kentsel dönüşüm müjdesi verdi

Başkan Özarslan, Aktepe’de kentsel dönüşüm müjdesi verdi

GÜNDEM 11.10.2025 17:46:58 0
Başkan Özarslan, Aktepe’de kentsel dönüşüm müjdesi verdi

Keçiören Belediyesi’nin "Söz Sizde, Başkan Mahallenizde, Çözüm Bizde" sloganıyla düzenlediği halk buluşmaları, bu hafta Aktepe Demokrasi Semt Pazarı’nda Adnan Menderes, Aktepe, Bağlarbaşı ve Güzelyurt Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ANKARA (İGFA) - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa CHP Keçiören İlçe Başkanı Görkem Cevahir Yıldırım, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Görevimiz, birlikte çözüm üretmek"

Programda konuşan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, şunları söyledi: “Bugün burada olmamızın tek bir sebebi var: Siz emredeceksiniz, biz yapacağız. Amacımız, kimsenin başına baş olmak değil; sizlere hizmetkâr olmaktır. Muhtarlarımızla birlikte, bürokrat arkadaşlarımızın da desteğiyle gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimiz; sizleri dinlemek, taleplerinizi almak ve birlikte çözüm üretmektir. Bu nedenle mahalle buluşmaları düzenliyor, vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunlarınızı burada çözmeye çalışıyor, çözemediklerimizi ise planlayıp yasal çerçevede hayata geçiriyoruz.”

Kentsel dönüşüm müjdesi

Kentsel dönüşüm müjdesi de veren Başkan Özarslan, “Yirmi yıldır ihmal edilmiş Aktepe kentsel dönüşümünü, hak sahiplerinin haklarını koruyarak ve şehir planlamasına katkı sunacak şekilde, uzmanlarımızla birlikte hazırladık. Onay sürecini tamamladık. Önümüzdeki günlerde ilk etap çalışmaları Aktepe’de başlayacak; ardından Bağlarbaşı ve Adnan Menderes Mahalleleriyle devam edeceğiz. Keçiören Belediyesi olarak bu dönüşüm sürecine öncülük edeceğiz ve hak sahiplerinin tüm haklarını gözeterek süreci yürüteceğiz. En kısa zamanda bu kentsel dönüşümü hep birlikte gerçekleştirdiğimizde; deprem riskinden arındırılmış, yaşanabilir, sosyal donatı alanlarıyla desteklenmiş, insanca koşulların sağlandığı yaşam alanları oluşturacağız. ” dedi.

Mahallelerde yapılan diğer çalışmaları da anlatan Başkan Mesut Özarslan, bölgedeki camilerin eksiklerini hızla giderdiklerini belirtip Kafkas Mahallesi’nde hizmete açtıkları 200 kişilik Kur’an kursunun diğer camilere örnek olduğunu söyledi.

"Keçiören için hep birlikte çalışacağız"

CHP Keçiören İlçe Başkanı Görkem Cevahir Yıldırım, yaptığı konuşmada şu mesajları paylaştı "Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek, anlamak ve bunlara çözüm üretmek için Keçiören Belediye Başkanımız Sayın. Dr. Mesut Özarslan ile yanınızdayız. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu unutmadan, sorunlarınızı yalnızca seçim dönemlerinde değil her zaman dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Daha katılımcı bir anlayışla, daha yaşanabilir bir Keçiören için hep birlikte çalışacağız."

Mahalle muhtarları memnuniyetlerini dile getirdi

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Şerafettin Akıl, Aktepe Mahalle Muhtarı Şaban Özdemir, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Özdem Karaca Yıldız ve Güzelyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Alver, mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarıyla yakından ilgilendiği için Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür etti. Muhtarlar, düzenlenen mahalle buluşmalarında, mahalle sakinlerinin isteklerini doğrudan iletme imkânı bulmalarının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Sorunlar yerinde çözüme kavuşturuldu

Mahalle buluşmasına yoğun katılım gösteren vatandaşlar, Keçiören Belediyesi’nin sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program süresince her yaştan vatandaşın bireysel ve mahalleye yönelik sorunları ve talepleri anında değerlendirmeye alındı. İş arayan vatandaşlar ise alanda kurulan Kariyer Ofisi standı aracılığıyla çözüm odaklı destek aldı. Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar yapılırken, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan çocuklara futbol topu hediye etti.

Yorum Ekle

Van'da 4,6 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Diyarbakır'da "Madde Bağımlılığı" paneli gerçekleştirildi

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

BM'den Benin'deki darbe girişimine kınama

Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı

Türkiye-Macaristan Ortak İstişare Mekanizması’nın ilk toplantısı yarın İstanbul’da yapılacak

Rusya Ukrayna'ya ait enerji tesisini bombaladı

Fendoğlu: ‘Vatandaşların Taleplerini Yerine Getiriyoruz’

Eğitim-İş Şube Başkanı Taştı: ‘Öğretmene Şiddet, Değersizleştirme Politikalarının Sonucudur’

Murat Çeliker: ‘Bu Saldırı Basına Değil, Halkın Haber Alma Hakkına Yapılmıştır’

Çin ve Rusya'dan ortak füze tatbikatı

Altınşehir Konteyner Kent’te Yangın: Depremzedeler Su Sıkıp Müdahale Etti - Videolu Haber

Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Çin yeni bir internet uydu grubunu uzaya gönderdi

Define arandığı iddia edilen ve bir kişinin öldüğü mağara tüneli kapatıldı

Benin yönetimi darbe girişiminin başarısızlığa uğratıldığını açıkladı

İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Dünya Gıda Programı'ndan Kamerun için "açlık felaketi" uyarısı

Umut Kervanı, bu kış da Siverek’te yüzlerce minik yüreği ısıttı     

TOLUN'da yeni yeteneklerin kilitleri açıldı

İzmir'de 25. Mandalina Şenliği üreticinin yüzünü güldürdü

Trabzon Ampute Futbol Takımı sahasında galip

Bursa Jandarma'dan motosiklet sürücülerine ileri sürüş kursu

Donbass ve Ukrayna'daki 2 yerleşimde kontrol Rusya'ya geçti

İstanbul'da metrekareye 67 kilogram yağış düştü

Meksika'da polis karakoluna saldırı: 5 ölü, 4 yaralı

Batman’da bir evde çıkan yangın mahalleli tarafından söndürüldü

Adıyaman’da yaralı tilki doğaya kavuştu

Halk elinde ıslaha 2,7 milyar TL destek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Erzurum’da Yaz Turizmi Beklentiyi Karşılamadı

Erzurum’da Yeni Eğitim Yılı Velilere Ağır Geldi

Erzurum’da Kira Artış Tavanı Belli Oldu

HZ. PEYGAMBER’İN AHLAKI İNSANLIK İÇİN KURTULUŞTUR

Erzurum Kuzey Çevre Yolu’nda erkek cesedi bulundu, soruşturma açıldı

İspir’de heyelan sonrası 70 ev tahliye edildi: Risk izleme sürüyor

Doğu Anadolu’da bugün yerel sağanak ve serin hava bekleniyor

Erzurum’da Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

: Erzurum Karayazı’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

FUAT DEMİR’İN ACI GÜNÜ

Trabzon Büyükşehir’den bin 811 kursiyere ücretsiz eğitim

Sakarya'dan bin 400 lise öğrencisine 'sıfır atık' eğitimi

Sakarya'da ilkokul öğrencileri suyun hikayesini dinledi

AÖF'den sınav binası tercihi için son gün uyarısı

Bursa'da engel tanımayanlar için seramik atölyesi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü değişti

İDEV Başkan Yardımcısı Taş: Akademik başarı yükseliyor ama erdem ve ahlakta geriye gidiyoruz

Eğitime 5 yılda 4,5 trilyon lira harcandı

ERÜ’den tarihi başarı

2026 MEB-EKYS Yazılı Sınavı'nın konu dağılımı belli oldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8

YAZARLAR