Tarih: 15.07.2024 07:58

Belli ki 15 Temmuzun sorularını çalamamışsınız!

Facebook Twitter Linked-in

Belli ki 15 Temmuzun sorularını çalamamışsınız!

Dünyada tarih yazmış olarak nam salmış bir milletin elinden bağımsızlığını, özgürlüğünü ve toprağını almaya kalkmak, cehaletin ve aymazlığın en bariz örneğidir. Üstelik bunu da yine kendi içimizde satın almış olduğu ve mankurtlaştırmış olduğu, sözüm ona bizden olanlarla yapmaya kalkmak en büyük hatadır…

Tum1haber/medya/yerel/Erzurum

Hizmet iş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erdoğan Çelik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Mesajında, milli birlik ve beraberlik ile birlikte dayanışma vurgusu yapan Çelik 15 Temmuz Gecesinin dünya tarihinde eşi ve benzeri olmayan bir gece olduğunu, dünya üzerinde her hangi bir milletin böylesi bir mücadele ile karşılaşmadığını ifade ederek, kadim halkının bu sınavdan da soruları çalmadan ve alnının akıyla, kendi özgüven ve kahramanlık damarlarındaki kanın asilliği sayesinde çıktığını belirterek, dünyaya bir kez daha bu milletin esaret altına alınamayacağının mesajının verildiğini belirtti.

Demokrasisine, toprağına, devletine, halkına, dinine ve namusuna bu denli bağlı olan bir milletin elinden, hem de bağımsızlığıyla birlikte almaya kalkışmak bu millet tanıyamayanların cehaletidir.

Hayatlarını soru çalmakla, hırsızlık ve tehdit ile idame ettirenlerin ve bu sayede makam sahibi olanların, bahsettiğimiz bu değerlere inancının olmadığını tüm dünya bir kez daha şahit olmuştur. Anlaşılan o ki 15 Temmuzun sorularını çalamamış olan bu zihniyet bir kez daha çalınmış soru olmadan bir hiç olduğunu ve aciz olduğunu göstermiştir. Kendi pislikleri içerisinde kanalizasyon çukurlarında saklanarak yok olup gitmeleri bile onlar için lüks bir son olmuştur, diye belirten Çelik; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutlayarak, şehadete erenlere rahmet, gazilere ise şükran temennilerini iletti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —