Tarih: 19.07.2024 20:07

Bu çocuklardan nasıl başarı bekleyebilirsiniz ki?

Facebook Twitter Linked-in

Bu çocuklardan nasıl başarı bekleyebilirsiniz ki?

12-19 Ekim tarihlerinde İskoçya’da yapılacak olan Karışık Çiftler Dünya Şampiyonasında ve 8-19 Aralık tarihlerinde Finlandiya’da yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan bu gençlerimizden nasıl bir başarı bekleyebiliriz ki?

Tum1haber/medya/spor/yerel/gündem/Erzurum

 

 

Curlıng Arena, 2000 lik Buz Salonu ve 500 lük Buz Salonunda başlayan ve önlenemeyen zemin erimeleri neticesinde, uluslar arası yarışmalara hazırlanan sporcularımız sıkıntı yaşamakta, antrenmanları yarım ve eksik kalmaktadır. Bu konuda kim veya kimlerin ihmali veya eksikliğinin olduğunun araştırılarak ivedi olarak giderilmesi gerekmektedir. 

Ülkemizde kış sporları esnasında yapılan yarışmalarda ki başarı oranının artırılması açısından, Erzurum ilimizde ilk olarak yapılan ve ülkemizde tek olan birçok spor tesisi imkânlarından yararlanılarak, kış sporları ve salon sporları dallarında gerekli adımların atılması ve teşviklerin yapılması gerekirken, konunun uzmanı olmayan kişilerin inisiyatifine bırakılan tasarruf hakkı kabul edilemez.

Zemini olmayan bir salonda, eriyen buz üzerinde standartlar dâhilinde yapılması gereken antrenmanların yapılamaması nedeniyle meydana gelebilecek olan başarısızlığın faturasını kim ödeyecek? 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —