Tarih: 15.07.2024 08:23

Bu gecenin idrakine erememek kaybımız olur

Facebook Twitter Linked-in

Bu gecenin idrakine erememek kaybımız olur

Kimseler zannetmesin bu millet üç beş tank ile üç beş uçak ile dizayn edilip hizaya çekilecek bir millettir. Bizi başka milletlerle karıştırmak hayatlarının en büyük hatası olur diyen Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Tum1haber/medya/yerel/gündem/Erzurum

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusunu ön plana çıkaran Karakoca, bütün yoklukların ve olumsuzlukların bu sayede bertaraf edilebileceğini ifade ederek, kaynaşmanın ve başarının tek anahtarının birlikte ve beraberlikte olduğunu bir kez daha yineledi.

Ferit Karakoca;15 Temmuz gecesi yaşananları, beraberliğin ve bir olmanın en büyük kazanımı olduğunu görmek ve bu durumu idrak etmek dahi zaferin adımlarına dâhil olduğunu ifade ederek, o gece biz bir olmanın ve birlikte olmanın zaferini kazandık dedi. Tarihi gecenin ardında kalan ise demokrasi şenliği olmuştur, halkımın özgüveninin eseri olan bağımsızlığımızın simgesi, özgürlüğümüz olmuştur dedi.

Demokrasisine ve devletine sahip çıkarak, yarınlarına gurur ve kahramanlık yüklü bir emanet bırakan, başta o gecemizin şehitleri olmak üzere tüm tarihimize adını yazdırmış şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı iletiyorum diyen Ferit Karakoca mesajında bu gecenin manasının idrak edilmemesi en büyük kaybımız olur, bu duruma büyük bir önemle dikkat etmemiz gerekmektedir dedi.        

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —