Tarih: 14.09.2024 08:46

Bu güzide zamanı fırsata çevirmek lazım…

Facebook Twitter Linked-in

Bu güzide zamanı fırsata çevirmek lazım…

Umarım ki bu güzide gün ve geceler; şu günlerde kaybetmiş olduğumuz insanlığımızın yeniden güncellenmesine vesile olur…

Tüm-Med Genel Başkanı, Tüm İnternet Gazeteleri ve Gazetecileri Derneği (Tingader) Erzurum İl Başkanı ve tum1haber/medya Yönetim Kurulu Üyesi Azamet Üst Mevlit Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Üst, yazılı mesajında; ciddi anlamda insanlığımızın ve yaşam tarzımızın sorgulanması gerektiği bu zamanda, bizlere fırsat olarak sunulan bu güzide günleri fırsata çevirerek birçok şeyi yeniden güncellememiz gerekmektedir, dedi.

Başkan Üst “yapılmasının zaruri olarak görülmesi gereken bu güncelleme nedeniyle, idrak gayretinde bulunduğumuz bu güzide günün manasına istinaden, en azından son günlerde yaşanan ve insanlığımızın utancını yaşadığımız bir takım olayların önüne geçebilmesi açısından, âlemlere rahmet olarak gönderilen, insanlık tarihinin en müstesna insanı olan bir peygamberin ümmeti olma şerefine layık olmak için çaba harcamamız gerektiğini” ifade ederek bu geceyi başlangıç olarak görmenin hem insanlık adına hem de ülkemiz adına olumlu güzel sonuçlar doğuracağını ifade etti. 

Azamet Üst; Mevlit Kandilinin ve diğer isimlerle adlandırılan bu tür özel gecelerin aslında birer dönüm noktası olduklarını ifade ederek, insanlığın bu dönüm noktalarının farkına vardığı gün kurtulacağını da belirti.

Toplumsal huzurun, birlik ve beraberliğin ve hatta insan olmanın en belirgin özelliği bizlere mesaj olarak verilen uyarıyı anlamaktır, alabilmektir diye belirten Üst; “idrak etmeye çalıştığımız Mevlit Kandilimizin milletimizin birlik ve beraberliğine, vatanımızın huzur ve mutluluğuna, bilhassa şu son günlerde kaybetmiş olduğumuz insanlığımızın merhamet, hoşgörü, şefkat ve muhabbetle süslenmesine ve bütün İslam Âleminin huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. “ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —