Tarih: 20.09.2024 11:18

Devlet Bahçeli'den Zülfü Livaneli'ye 'Narin' tepkisi: Niyeti bellidir

Facebook Twitter Linked-in

Zülfü Livaneli'nin, 'Narin'in düşünün Norveç'te doğduğunu. Kaderi nasıl olacaktı, nerelere yükselecekti? Belki de bir bilim insanı olacaktı' sözlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yanıt geldi. Bahçeli, 'Türkiye'yi kötülemeye çalışanların niyeti bellidir' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Zülfü Livaneli'nin, Narin Güran'la ilgili sözlerine yanıt veren Bahçeli, "Narin yavrumuz Norveç'te olsaydı ne olurdu diyerek Türkiye'yi kötülemeye çalışanların niyetleri bellidir." dedi.

LİVANELİ'YE BAHÇELİ'DEN YANIT

Zülfü Livaneli, Narin Güran cinayetinin ardından "Narin'in düşünün Norveç'te doğduğunu. Kaderi nasıl olacaktı, nerelere yükselecekti? Belki de bir bilim insanı olacaktı” ifadelerini kullanmıştı. Livaneli'nin sözlerine Devlet Bahçeli'den yanıt geldi.

'NİYETLERİ BELLİDİR'

Bahçeli, "Narin yavrumuz 29 gündür bilinçli bir şekilde istismar konusu yapılmıştır. Jandarmamız, savcımız, devletimiz göreninin başındadır. Narin yavrumuz Norveç'te olsaydı ne olurdu diyerek Türkiye'yi kötülemeye çalışanların niyetleri bellidir. Sisli günlerde ülkesini ve milletini sürekli aşağılayanlar bize göre yalancıların kurşun askerleridir.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —