Haberi Sesli Oku

Erdoğan'dan 'heybedeki büyük turp' vurgusu!

Erdoğan

Erdoğan'dan 'heybedeki büyük turp' vurgusu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce de dile getirdiği "Heybedeki büyük turp" söylemini tekrarladı. Erdoğan, partisinin grup toplantısında, "Heybedeki büyük turplar ortaya saçıldığında, bunların yakınlarının yüzüne bakacak yüzleri kalmayacak" dedi.

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar milletimize edilen hürmetsizliklerin, demokrasimize yapılan saldırıların, millî iradeye yönelik ihanetlerin hesabı hukuk önünde ve meşru zeminde tek tek sorulmuştur. Bundan sonra da Türkiye ekonomisine, milletin refah ve huzuruna yönelik her türlü sabotajın hesabı yargı önünde sorulacaktır” dedi.

"İstanbul’un, büyükşehri ve kimi ilçe belediyeleriyle yolsuzluk, hırsızlık, irtikâp konusunda yamyamlığın kitabını yazdığı anlaşılıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Heybedeki büyük turplar ortaya saçıldığında bunların bırakın milleti, kendi yakınlarının suratlarına bakacak yüzleri dahi kalmayacak" dedi.

"ÇALANA DEĞİL, YAKALAYANA KIZIYORLAR!"

"Üniversite sınavını kazanan yüz binlerce gencin hakkının yenildiği usulsüz diplomayla başlayıp bütün şehri âdeta bir ahtapot gibi saran, rüşvet ve haraç çarkıyla devam eden rezilliklerin boyutu son operasyonla beraber gün yüzüne çıkmış oldu" diyen Erdoğan, "Güya yakıt tankeriyle taşınan milyonlarca liralık sebze meyveden İstanbul halkının en mahrem bilgilerinin üç beş milyon dolar için yabancılara peşkeş çekilmesine… Tutarı yüz milyarlarca lirayı bulan hırsızlıklardan basında ve sosyal medyada halkın parasıyla beslenen tetikçilere varıncaya kadar her türlü gayrimeşruluk, her türlü hukuksuzluk var. Öyle ki İstanbul’un CHP’li belediyelerindeki yolsuzlukları dizi yapmaya kalksanız Brezilya dizilerinden daha fazla malzemeyle karşılaşırsınız. Üstelik bunlar, henüz heybede duran büyük turplar ortaya dökülmeden CHP’nin bizzat içinden gelen belge ve bilgiler ışığında güvenlik güçlerinin ve yargının elde ettiği sonuçlar. Ortada bunca yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, alavere dalavere, sahtekârlık varken hakkı, hukuku, adaleti dilinden düşürmeyen CHP yönetimi, iddiaları aydınlatmak yerine ucuz siyasete yönelmeyi tercih etti. Dikkat buyurunuz; çalana değil, yakalayana kızıyorlar. Bütün bunların faturasını bize, şahsımıza, hükûmetimize ve partimize keserek gerçekleri ters yüz etmeye çalışıyorlar" diye konuştu.



Anahtar Parti Erzurum İl Teşkilatı’ndan Yoğun Katılımlı Bayramlaşma Töreni

Kadim şehir, kadim gelenek…

Bayramı Bayram olarak yaşayalım!

Karakoca: Bayram günleri müstesna günlerdir…

Üst: Anadolu insanımızın ve İslamiyetin gerçek, samimi kardeşliğinin bir an önce tecelli etmesini arzumuzdur…

Huzurun ve kalitenin diğer adı: Atatürk Üniversitesi

Dadaş 1 attı pir attı…

Dadaşın formasıyla daha nice 100 lere inşallah

Erzurum B.B. U-16 yaş grubu Şampiyonu Yakutiye Spor oldu

Anahtar Parti Erzurum Kurucu İl Başkanı Mensur Durmuş Sağlık Nedeniyle İstifa Etti

LGS başvuruları yarın başlıyor

MEB, LGS hakkında merak edilenleri yanıtladı

Bursa'da Osmangazili miniklere 'sıfır atık' eğitimi

Katılım Emeklilik DigiZoo TEGV’li çocukları ağırladı

LGS kapsamındaki merkezî sınava ilişkin sıkça sorulan sorular yanıtlandı

EBA Öğrenci Asistanı geliyor

İstanbul Bakırköylü gençler ücretsiz kurslarla geleceğe hazırlanıyor

Bursa'da Yıldırımlı okullar PİSA 2025’e hazır

Minikler sıfır atığı eğlenerek öğrendiler

YÖK tarafından hayata geçilen Bilim İletişim Ofisi AİÇÜ’de kuruldu

Bakan Bolat'tan boykot açıklaması: Maddi kaybı olanlar tazminat davası açabilir

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Kayseri Büyükşehir ulaşımda geleceği inşa ediyor

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Elektrik akımına kapılan 4 büyükbaş hayvan telef oldu - Videolu Haber

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

International Junior Cup fırtına gibi başladı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Anahtar Parti Erzurum İl Teşkilatı’ndan Yoğun Katılımlı Bayramlaşma Töreni

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Manisa'da kısırlaştırılan kedi sayısı 3 bini geçti

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Eskişehirli sporcu Ahmet Çınar Bakkal Sırbistan yolcusu

Yükleniyor