17016,29%1,08
43,83% 0,01
51,73% 0,08
7333,98% 2,11
11883,52% 0,37
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ U-18 YAŞ AMATÖR LİGİ'NDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi isim sponsorluğunda ve Futbol İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen U-18 Yaş Amatör Ligi’nde sezonun son üç haftasına girilirken heyecan zirveye ulaştı. Genç yeteneklerin vitrine çıktığı ligde hem zirve yarışı hem de üst sıralardaki rekabet, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Haftanın en dikkat çeken karşılaşması, 3 Temmuz Stadyumu’nda oynandı. Ligde daha önce mağlubiyet yüzü görmeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Spor, lider Olimpik Adımlar Spor karşısında sahadan 4-3 mağlup ayrılarak sezonun ilk yenilgisini aldı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki takım da ortaya koydukları futbol ile tribünlerden alkış topladı. Futbolseverler, genç oyuncuların azmi ve mücadele gücü karşısında heyecan dolu anlar yaşadı.

Haftanın bir diğer karşılaşmalarında Harb-İş Spor, Demir Spor’u 3-1 mağlup ederek hanesine üç puan yazdırdı. Yakutiye Spor, Erzurumşehir SK karşısında 3-0’lık net bir galibiyet alırken, Yol Spor da Kombina Spor’u 6-0 gibi farklı bir skorla geçerek haftanın en farklı sonucuna imza attı. Erzurum 1968 Spor ise haftayı bay geçen ekip oldu.

Son üç haftaya girilirken puan tablosunda Olimpik Adımlar Spor 33 puanla liderliğini sürdürürken, 30 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediye Spor ikinci sırada yer alıyor. 25 puana sahip Erzurum 1968 Spor ise üçüncü sırada zirve takibini sürdürüyor.

U-18 Ligi’nde şampiyonluk yarışının son haftalara taşınması, Erzurum futbolunun altyapıdaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Genç oyuncuların ortaya koyduğu performans, hem kulüpler hem de şehir futbolu adına umut verirken, kalan haftalarda rekabetin daha da artması bekleniyor.
