Tarih: 08.08.2024 09:00

ERZURUM AMATÖR FUTBOL LİGLERİ START ALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

ERZURUM AMATÖR FUTBOL LİGLERİ START ALIYOR

2024-2025 Amatör futbol sezonunun ilk toplantısı Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca başkanlığında ve Amatör futbol takımlarının katılımı ile gerçekleşti.

Tum1haber/medya/spor/Ferit Karakoca

Toplantıda il tertip komitesi seçimi U-14 yaş grubu ve U-18 yaş grubu müsabakalarının statüsü, hangi tarihte başlanacağı ve fikstür çekimi yapıldı.

Futbol il tertip komitesine kulüpleri temsilen Yakutiye spor yöneticisi Sinan Taskesenlioğlu, Harb-iş spor yöneticisi Murat Daşdemir ve Erzurumşehir Spor yöneticisi Ahmet Demir seçildiler ve bu görevi bir sezon boyunca devam ettirecekler.

Yeni seçilen il tertip komitesine başarılar dileyen futbol il temsilcisi Ferit Karakoca “birlikte bir sezon boyunca beraber çalışıp en iyi şekilde kulüplerimizi temsil edeceğiz” dedi.

2024-2025 FUTBOL SEZONUNUN İLK MÜSABAKALARI 24 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK..

U-14 yaş grubu statüsü ve fikstür çekimi yapıldı ilk maçlar 24 Ağustos'ta 3 Temmuz stadyumunda oynanacak.

U-18 yaş grubu ise 7 Eylül tarihinde başlayacak.

Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca yaptığı açıklamada “yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tüm kulüplerimizin zor şartlar altında mücadele ettiğini buna rağmen liglere katılımın geçen yıllara göre daha fazla olduğunu söyleyen Karakoca kulüplerimizin ayakta durabilmesi için maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu bu ihtiyaçların ise ilgili kurumlar tarafından yapılması gerektiğini dile getirdi.

Karakoca sözlerine şöyle devam etti; 

Kulüplerimiz çocuklarımıza sadece futbol oynatmıyor, onların topluma kazandırılması için ve kötü alışkanlıklardan korunması, topluma faydalı olabilmeleri içinde çalıştıklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —