Tarih: 03.09.2024 07:19

Erzurum amatör futbolunun emekçileri iş başında

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum amatör futbolunun emekçileri iş başında 

3 Temmuz Stadyumunda sürpriz ziyaretçiler…

Bulundukları her ortamda amatör ve alt yapı önemine vurgu yaparak, konu hakkında ellerinden gelen her türlü imkânı değerlendiren Erzurum spor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur geleceğin futbol yıldızlarını yalnız bırakmadılar.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/spor/amatör/futbol

 

 

Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca tarafından karşılanan ve Erzurum 1968 Spor ile İdmanocağı Spor karşılaşmasını takip eden ve çocuklarla fotoğraf çekilen tribündeki taraftarların yoğun isteklerini geri çevirmeyen ve tek tek fotoğraf çekilerek herkesin takdirini topladı.

 

 

Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca yaptığı açıklamada Amatör futbolun daima yanında olan ve işlerinin çok yoğun olmasından dolayı bizlere yaklaşık üç saatini ayıran çok değerli başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

 

 

Erzurum spor FK kulüp başkanı Ahmet Dal ise amatör futbolun her zaman yanında olacağız diyerek bu çocukları izlemekten çok büyük keyif aldığını ifade ederek, “Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur hocama bizleri yalnız bırakmadığı ve her türlü derdimize ortak olduğu için Sporun içinden gelen birisi olduğundan dolayı ihtiyaçlarımızı yakından bilip sorunlarımızı halletmek için uğraşan müdürüme teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

 

 

Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur ise eksikleri çok iyi bildiklerini ve en kısa zamanda konuyla alakalı çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —