Tarih: 29.09.2024 09:30

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBU 11' İNCİ HAFTA MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Facebook Twitter Linked-in

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBU 11' İNCİ HAFTA MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARINI İZLEMEK İSTİYORSANIZ BUGÜNLERDE 3 TEMMUZ STADYUMUNA UĞRAMAYI İHMAL ETMEYİNİZ…

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ U-14 YAŞ GRUBUNDA SON İKİ HAFTAYI GİRİLİRKEN İLK DÖRT SIRA İÇİN KIYASIYA BİR MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi U-14 Yaş Grubunda lider Namağlup ve kalesinde hiç gol görmeyen Yakutiye spor ligde play-off grubuna kalmayı hedefleyen Olimpik Adımlar Sporu 2-0 mağlup ederek koltuğunu kimseye kaptırmadı.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/spor/amatör/futbol/Ferit Karakoca

 

 

Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe'nin Yakutiye sporu Fetullah Demir ve Adem Çevik yönetimindeki Olimpik Adımlar Sporu 2-0 mağlup ederek 10 maçta attığı 45 gole karşı hiç gol yemeden +45 averaj ve 30 puanla lider durumda bulunuyor.

Olimpik Adımlar Spor ise 21 puanda kalarak son iki haftada ki maç skorlarına göre play-off grubuna kalıp kalmayacağı belli olacak.

Ligde ikinci sırada bulunan Okan Kadir Karadağ yönetimindeki il özel idare spor ise Harb-iş spor engelini farklı sonuçla geçerek yoluna devam etti.

İl Özel idare Spor Harb-iş spor'u 7-0 mağlup ederek puanını 27 yaptı.

Yasin Çalışkan ve Ömer Seyfettin Yekdeş yönetimindeki Genç Ordu Spor ise Günay Kaya'nın Erzurum 1968 Sporunu 3-2 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

 

 

Genç Ordu Spor bu sonuçla puanını 24 ' e çıkarmış oldu.

Ligde bir başka play-off grubuna kalmak için mücadele eden Engin Deniz'in Yol Sporu Yunus Aydın'ın İdmanocağı Sporuna karşı gol olup yağdı.

Engin Deniz'in Yol Sporu İdmanocağı Sporu 9-0 mağlup ederek puanını 20 çıkarmış oldu.

Ligde alınan diğer sonuçlar ise 

Serkan Deniz yönetimindeki Yıldızkent Spor ile Şahin Balta idaresindeki Erzurumşehir Spor 3-3 beraberce kalarak puanları paylaşırken Fatih Şengül'ün Alfa Dinamik sporu ise 25 Mart Oltu spor'a karşı 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı..

Ligde 12' inci hafta müsabakaları hafta içi Çarşamba ve Perşembe günleri 3 Temmuz stadyumunda oynanacak..

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —