Tarih: 13.09.2024 09:11

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBUNDA 6'INCI HAFTA MÜSABAKALARI TAMAMLANDI…

Facebook Twitter Linked-in

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBUNDA 6'INCI HAFTA MÜSABAKALARI TAMAMLANDI…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi U-14 Ligi'nde 6. Hafta maçları, Erzurum 3 Temmuz Stadyumunda oynanan maçlar ile tamamlandı.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/spor/futbol/amatör/Ferit Karakoca

 

Yakutiye Spor ile İl Özel İdare Sporun namaglûp yoluna devam ettiği ligde birbirinden kaliteli ve zevkli müsabakalar oynandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi U-14 Yaş Grubunda toplam 13 takımın şampiyonluk için mücadele ettiği ligin 6. Haftası, Dadaşlarbirliği Spor – İdmanocağı Spor karşılaşması ile başladı. Haftanın ilk maçında iki takımın da gösterdiği mücadele, büyük bir beğeni topladı. Karşılaşma da karşılıklı goller olsa da galibiyet golünü atan İdmanocağı Spor, karşılaşmayı 2-1 skorla kazandı.

Yunus Aydın'ın İdmanocağı Sporu Haftayı 3 puanla kapatırken Alperen Göktürk Güneşin Dadaşlarbirligi Spor ise ligde henüz puanla tanışamadı.

Haftanın ikinci karşılaşmasında ise Yıldızkent Spor ile Erzurum 1968 Spor arasında gerçekleşti. İki tarafın da başa baş ve kıran kırana mücadele örneği sergilediği maçta karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

 

 

Günay Kaya'nın Erzurum 1968 Sporu ligde ilk puanıyla tanışırken Serkan Deniz yönetimindeki Yıldızkent Spor ise haftayı 1 puanla kapattı.

 Günün üçüncü maçında Alfa Dinamik Spor ile İl Özel İdare Spor arasında oldu. Maçın başından itibaren daha iyi bir takım oyunu ortaya koyan İl Özel İdare Spor, 6-1 skorla karşılaşmanın kazanan tarafı oldu.

Okan Kadir Karadağ yönetimindeki il özel idare spor bu sonuçla yoluna namağlup devam ederken Fatih Şengül'ün Alfa Dinamik sporu haftayı puansız kapattı.

6' ıncı haftanın bir başka müsabakasında 25 Mart Oltu spor ile Olimpik Adımlar Spor karşılaştı. Müsabakayı 2-0 kazanan Adem Çevik yönetimindeki Olimpik Adımlar Spor play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

 

 

Günün bir başka müsabakasında ligde namağlup ve lider konumda olan Yakutiye spor ile Erzurumşehir Spor karşılaştı.

Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe'nin Yakutiye sporu Şahin Balta idaresindeki Erzurumşehir Sporu 4-0 mağlup ederek hem yenilmezlik hem de gol yememe alışkanlığına devam etti.

6' ıncı haftanın son müsabakasında Erzurum Genç Ordu Spor ile Yol Spor karşılaştı.

 

 

İnanılmaz zevkli ve çekişmeli geçen maçı izleyen taraftarlar iki takımı da ayakta alkışladılar.

Yasin Çalışkan yönetimindeki Genç Ordu Spor Engin Deniz'in Yol Sporunu 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —