Tarih: 10.09.2024 15:12

Erzurum SMMMO dan UCİMe destek sözü

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum SMMMO dan UCİMe destek sözü  

 UCİM Erzurum İl Temsilcisi Psk.Dan Mehmet Can Bayram, UCİM Erzurum Hukuk Koordinatörü Av. Adil Polat, UCİM Erzurum Kaynak Geliştirme Koordinatörü Eray Dileroğlu ve gönüllüleri ile birlikte SMMMO Oda Başkanı Mesrur KÖSEOĞLU' nu  makamında ziyaret ederek , Dernek tanıtımı yaptıktan sonra işbirliği içerisinde bir konferans düzenlenerek Mali Müşavirlere İhmal ve İstismarın farkındalık eğitimi verileceği konusunda ortak bir görüş alışverişinde bulunuldu. 

Tum1habermedya/medyadogu.com/yerel/gündem/Erzurum

 

Çocuk istismarı hakkında dikkat çekmek isteyen UCİM gönüllüleri çocuk istismarını her alanda anlatılarak farkındalık oluşturulmasının çevremizdeki çocukları korumak için önemini vurguladı, aynı zamanda davalara gönüllü avukatları ve gönüllü üyeleri ile katılarak çocukların yanında olduklarını, gönüllü ruh sağlığı uzmanları ile psikolojik destek verdiklerini, çocuklara eğitim bursu verdiklerini belirtti. 

SMMMO Erzurum Oda Başkanı Mesrur Köseoğlu, bu konuda oda olarak maddi ve manevi destek olmak istediklerini, çocuk istismarı ile mücadelede UCİM’in yanında olduklarını belirtti, bu anlamlı ziyaretleri için UCİM' e teşekkür eden Köseoğlu çalışmalarının takipçileri olacaklarını belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —