Tarih: 28.06.2024 08:02

Erzurum Valisi Çiftçi’den Organize inceleme…

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Çiftçi’den Organize inceleme…

Erzurum’a tayin edildiği ilk günden itibaren sanayileşme ve sanayi gelişimi üzerine yoğun çalışmaları olan, sanayileşmenin olmadığı bir şehirde gelişim ve değişimin olamayacağının savunuculuğunu yapan ve bu hususta başta 2.OSB’de ki çalışmalar olmak üzere sanayi konusundaki bütün faaliyetlere titizlikle iştirak ederek, konu hakkındaki bütün gelişmeleri anında tespit eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi 1.Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 

Tum1haber/medya/sanayi/yerel/Erzurum

 

 

Vali Çiftçi; bu inceleme kapsamında ilk olarak, Doğu Anadolu'nun tarihi lojistik merkezi olan ve Erzurum’dan birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren Kalekim Erzurum Fabrikası’nı ziyaret etti. 

Seramik yapıştırıcısı, teknik yapıştırıcı, havuz malzemeleri ve yalıtım malzemelerinin üretildiği fabrikada incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, 18 kişiye istihdam imkânı sunan fabrika hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra yine 1. OSB de bulunan ve şehir istihdamında katkısı olan Seval Şekerleme Gıda Sanayi ve Limited Şirketi ile ERKO (Erzurum Kova) Plastik Fabrikası’nı ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, firma yetkililerinden işletmelerinin genel durumu ve işleyiş hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Ziyarette Vali Çiftçi'ye; Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Mustafa Küçükler, 1. OSB Başkanı Murat Urkuç ve 1. OSB Müdürü İhsan Ateş eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —