Tarih: 16.06.2024 11:36

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Babalar gününü kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Babalar gününü kutladı

Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Vali Çiftçi, tüm babaların gününü kutladı.

Mesajında; Fedakârca hayatın yükünü sırtlanarak ailelerimizin temeli olan, yaşamları boyunca aile fertlerini koruyup kollamak suretiyle bütün imkânlarını onların huzuru ve geleceğe güvenle hazırlanması için seferber eden, haklarını ömrümüz boyunca kolay kolay ödeyemeyeceğimiz tüm babalarımızın "Babalar Günü"nü kutluyorum.

Atasından aldığı öğüt ile kendi ailesini kuran ve gelenek/göreneklerimizin sonraki kuşaklara aktarılmasında yol gösterici olarak kültürümüze zenginlik ve değer katan babalarımız; gölgesinde güven ve huzur bulduğumuz ulu bir çınar ağacı gibidir.

Yüreğindeki merhameti ve sarf ettiği emeği ile çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için gayret eden babalarımızı saygıyla selamlıyor, bu önemli gün vesilesiyle babalarımızın rızasını ve hayır duasını almayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Yavrularını büyük bir vakarla vatan toprağın bağrına emanet etmiş olan şehit babaları başta olmak üzere; koruyan, kollayan bir anlayışla yüce devlet geleneğimizi sürdürmemizi sağlayan tüm devlet büyüklerimizi şükranla yad ediyorum. Toplumumuzun temel taşı olan ailesini bir arada tutmak gayesiyle birlik ve beraberliğimizi de diri tutmamıza vesile olan babalarımıza aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum.

Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —