Tarih: 15.06.2024 07:37

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin karne heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin karne heyecanı  

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Dumlu İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı. Miniklerin Dadaş bar ve mehteran gösterilerinin ardından karne dağıtımı için sınıflara geçen Vali Çiftçi, çocukların karne heyecanına ortak olarak, öğrencilere kitap hediye etti. 

 

 

 

 

Tören sonrasında bir açıklama yapan Vali Çiftçi, öğrencilerin yaz tatilinde dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi.

Yaz tatili dolayısıyla velilere de tavsiyelerde bulunan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi: “Değerli velilere de bir çağrım var, her öğrencimiz biriciktir, özeldir. Dolayısıyla öğrencilerini başka öğrencilerle kıyaslamamalarını istirham ediyorum. Benim anlayışıma göre kötü öğrenci yoktur, yeteri kadar ilgilenilmemiş öğrenci vardır. Öğrencilerin karnelerinde birtakım dersleri zayıfsa veya bazı derslerden daha düşük not almışlarsa öğrencilere daha fazla ilgi göstermelerini tavsiye ediyorum. Aynı zamanda Kurban Bayramı'na da giriyoruz. Ben öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize hem hayırlı tatiller hem de hayırlı bayramlar diliyorum. Aynı zamanda bu eğitim sezonunun gayet başarılı bir şekilde sona erdirilmesinden dolayı hem Milli Eğitim Teşkilatımıza hem de Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

Karne töreninin ardından Vali Çiftçi’nin bahçede İstiklal Marşı'nı öğrencilerle birlikte okumasının ardından 2023-2024 eğitim-öğretim sezonu tamamlanmış oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —