Tarih: 28.06.2024 07:18

Erzurum’da özel olduğunu hissedenlerin bir mekânı var…

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’da özel olduğunu hissedenlerin bir mekânı var…

Huzurun tadını arayanların rahatlıkla ulaşabilecekleri bir yer. Kendinizi bulabileceğiniz ve kahvenin henüz gerçek manada çözülemeyen, gizemli kokusuyla masalsı bir yolculuğa çıkabileceğiniz bir mekân…

 

 

Tum1haber/medya/tanıtım/Erzurum

 

 

2016 yılında Kayseri’de 6 ortak tarafından açılarak kısa bir süre zarfında tüm Türkiye’de 84 şubeye ulaşacak kadar kaliteye sahip bir mekân.

Başınızı döndürecek kadar güzel ve sizi huzur denizinin kollarına bırakacak kadar aromatik kahve kokusuyla, ürün kalitesiyle, ürün çeşitliliğiyle, hizmet kalitesi ve güler yüzlü personellerinin kapıda karşıladıkları güzide bir mekân.

Farklı bir konsept, farklı bir sunum tarzı ve farklı bir tonda bulunan siyahın asaletiyle sizi karşılayan mekân, huzuru hissetmenizi ve bu atmosfer içerisinde sevdiklerinizle birlikte gerçek çikolata ve kahve keyfi içerisinde geçirebileceğiniz hoş zamanların esiri olmanızı sağlayacaktır.

 

 

Güler yüzlü karşılama, çocuk oyun alanı ve bir kahve içimi sürecek huzurun, tek adresi olarak gösterilebilecek kadar da iddialı. Hem de gerçek çikolata ve kahve eşliğinde…

Sivas’tan, Kayseri’den ve Erzurum’dan doğarak; Palandöken Dağının efsane eteklerinde birleşen müteşebbis ruhunun şehire yansıması olarak, dostlukların ve arkadaşlıkların ve hatta ailelerin bir arada kendi evlerindeymiş hissiyle bulunabilecekleri güzide bir mekân…

CHOCOLABS Chocolate & coffe; sizi, çikolatalı kek ile birlikte fındık parçacıkları arasında çilek ve muzun raks ettiği chocolabs muhallebisi tatmaya davet ediyor. 

Veya; 

Burnunuzda tüten çocukluğunuzun, kahve aroması içerisinde kaybolmuş hayallerinizi bulmaya…

 

 

Çat Yolu üzeri, Şehir Hastanesi karşısında ve Erzurum’un güzide mekânlarından Ramada By Wyndham Erzurum çatısı altında bulunan bu lezzet diyarı, kendisini özel hisseden ve özel olduğunu hissetmek isteyenleri beklemektedir.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —