Tarih: 22.08.2024 08:15

Erzurum’un MNG si var…

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’un MNG si var…

Erzurum MNG/AVM; yapmış olduğu ekonomiye dönük adımlar içeren faaliyetleriyle, izlemiş olduğu değişik satış politikalarıyla ve “olmazsa-olmaz” düsturuyla prensip olarak desteklediği özel ve farkındalık çalışmalarıyla, mevcut durumda Kültür Yolu Projesi kapsamında hareketli günlerin yaşandığı ilimizde belirli gün sayısı süresince değil tüm yıl boyunca ticaretin, eğlencenin ve farkındalığın tek adresi olmaya devam ediyor.

Tum1habermedya/medyadoğu.com/özel-yorum-haber/ekonomi/ kültür-sanat/Erzurum

MNG AVM şehir ekonomisinde lokomotif olmaya devam ediyor. Yılın 12 ayı boyunca hareketliliğin, alış veriş keyfinin ve eğlencenin tek adresi olma özellikleri yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığı destekleyici rolü inkâr edilemez. 

 

 

Son olarak, Erzurum Valiliği gözetiminde bulunan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki; Erzurum Engelsiz Yaşam ve Gündüzlü Bakım Ünitesinden hizmet almakta olan özel gereksinimli bireylerimizin, sosyal hayata katılımının sağlanması amacıyla, yine özel bireylerimizin sunumunu yapmış oldukları konser amaçlı sosyal projelerine katkı yaparak ziyaretçilerine ve etkinliğe katılımcıların mutluluklarına ev sahipliği yapan MNG/AVM nin bu katkıları ilk değil. 

Dr. Aydoğan Süer yönetiminde bulunan Erzurum MNG/AVM nin ilk açıldığı günden itibaren bu tür kültür ve sosyal etkinliklere katkıları bilinmektedir. MNG/AVM yönetiminin böylesine özel çalışmaların tamamında ve özel bireylerimizin kendilerini topluma ifade etme aşamalarında atılan her türlü sosyal sorumluluk proje adımlarına katkı sağladıkları, özellikle bu farkındalık oluşumundaki özel bireylerimizin sosyal becerilerin kazanımı ve topluma daha etkin bir biçimde katılımları konusunda, imkânları ölçüsünde destekledikleri bilinmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —