Bugün, 8 Nisan 2025 Salı
  • BIST 100

    9477,14%0,74
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,40
  • GRAM ALTIN

    3640,06% -0,02
  • Ç. ALTIN

    6053,11% 0,07

Halk Buluşması’nda talep edildi, Başkan Akın düğmeye bastı!

Halk Buluşması’nda talep edildi, Başkan Akın düğmeye bastı!

GÜNDEM 4.04.2025 17:24:10 0
Halk Buluşması’nda talep edildi, Başkan Akın düğmeye bastı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a Halk Buluşmalarında İvrindi ve Balya pazarlarına ulaşım sağlanması için gelen talep üzerine Akın tüm ekipleri seferber etti. İvrindi ve Balya’nın kırsal mahallelerinden ilçe pazarlarına rahatlıkla ulaşılabilmesi için açılan 8 yeni hatla birlikte vatandaşlar, Pazar alışverişlerini kolaylıkla yapabilecek.

BALIKESİR (İGFA) - Halkın ihtiyaçlarını gözeterek sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üreten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Buluşmalarıyla halkın istek ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinlemişti. “Size En Yakın Ahmet Akın” diyerek herkesin ulaşabildiği, rahatlıkla taleplerini iletebildiği Başkan Akın, İvrindi ve Balya’daki vatandaşların Halk Buluşması’nda pazarlara köylerinden gidip gelmekte zorluk yaşadıklarını söylemeleri üzerine sorunun çözümü noktasında ilgili birimlere talimat verdi. Halkın talebi üzerine her iki ilçede toplam 8 yeni hat hayata geçirildi. Köylerinden ilçe merkezlerinde bulunan pazarlara rahatlıkla ulaşabildiklerini söyleyen vatandaşlar, “Bizim için çok önemli bir hizmetti. Ahmet Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz.” dediler.

İVRİNDİ’DE CUMARTESİ, BALYA’DA PERŞEMBE GÜNLERİ HİZMET VERECEK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerden İvrindi Pazarı ile Balya Pazarı’na ulaşımı kolaylaştırmak için ilk kez ve yeni bir toplu taşıma hizmeti başlattı. Balya’da Perşembe günleri, İvrindi’de ise Cumartesi günleri düzenli olarak seferler yapılacak.

Bölge halkı pazarlarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilecek. Toplu taşıma aracı kalkmayan bölgelerde Başkan Akın’ın desteğiyle Perşembe günü Balya Pazarı’na ulaşmakta zorluk yaşayan vatandaşlar için önemli bir hizmetin hayata geçirildiğini söyleyen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Başkan Akın’a teşekkür etti. İvrindi halkının uzun süredir böyle bir talebi olduğunu dile getiren İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, desteği için Başkan Akın’a teşekkür ederek bu hizmetin vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını söyledi.

KÖYLERDEN PAZARLARA ULAŞIM ARTIK ÇOK KOLAY

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’da 27 Mart 2025 Perşembe gününden itibaren başlayan seferler Perşembe günleri; Göloba’dan 09:00’da hareket eden toplu taşıma aracı sırasıyla Kayapınar, Semisköy, Kadıköy ve Patlak’tan geçerek 09:40’ta Balya’ya ulaşacak. Balya’dan 12:00’da hareketle aynı güzergahı takip ederek 12:40’ta Göloba’ya geri dönecek. Habipler’den 08:30’da hareketle Göktepe ve Çakallar’dan geçen toplu taşıma aracı, 08:50’de Balya’ya ulaşacak.

Balya’dan 12:00’da hareket edecek olan araç aynı güzergahı takip ederek 12:20’de Habipler’e geri dönecek. İvrindi’de Cumartesi günleri Hüseyinobası’ndan 08.00’de hareket edecek olan toplu taşıma aracı sırasıyla Kocaoba, Gökçeler, Yeşilköy, Osmanlar ve Topuzlar’dan sonra İvrindi’ye ulaşacak. İvrindi’den 15.30’da hareket edecek olan araç yine aynı güzergahtan kırsal mahallelere dönecek. Akçal’dan 08.00’de hareket edecek olan araç sırasıyla Kirazköy, Çamköy, Sofular, Büyükfındık, Eriklikkömürcü ve Kınık’ın ardından İvrindi’ye ulaşacak.

İvrindi merkezden 14.30’da hareket edecek olan toplu taşıma aracı tekrar ilçelere ulaşacak. İvrind-Yağlılar-Osmanköy-Çukurlar-Çiçekli-Çataldan Hattı ise 09.30’da Çataldan’dan hareket ederken İvrindi merkezden 16.00 itibarıyla dönüş yapacak. İvrindi-Küçükyenice-Susuzyayla Hattı ise Susuzyayla mahallesinden 10.00 itibarıyla hareket edecek ve İvrindi’den 14.30’da dönüş yaparak sırasıyla Aşşağıkaleoba, Yukarıkaleoba, Küçükyenice ve Susuzyayla’ya ulaşacak.

ABD, Çin'e yönelik gümrük vergisi yüzde 104'e çıkardı

Diyarbakır'da TOKİ konutlarında yangın: 3'ü çocuk, 5 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin istikrarı için sorumlulukları kararlılıkla yerine getireceğiz

ANKA 3'ten hedefe füze ile test atışı yapıldı

İBB soruşturmaları sonrası çıkan olaylar hakkında 20 soruşturma

Ergen beyni tehlikeyi görmüyor!

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nde encümen ve ihtisas komisyon üyeleri belli oldu

Siirt-Batman yolunda trafik kazası

Battalgazi Belediye Başkanı Başkan Taşkın: Siyasi çıkar uğruna hukuki süreçleri sulandırmak bu millete en büyük kötülüktür

Diyarbakır'da LPG'li araç patladı: Facianın eşiğinden dönüldü

Kumluca’da Gavur Deresi Islahında sona gelindi

İçişleri Bakanlığı’ndan valiliklere, afet ve acil durumlara karşı tedbir alınması talimatı

Bursa'da itfaiye eri olabilmek için ter döktüler

Bursa'da 'Resimlerden Resim Beğen'diler

Kocaeli Çayırova’da faaliyetlere oy çokluğu kabul

Tırnak batığını hafife almayın!

Ümit Özdağ'ın iddianamesi tutukluluğunun 78. gününde hazırlandı

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Bursa Kanserle Savaş Derneği'nden anlamlı ödül gecesi

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 50 bin 810'a ulaştı

Elektronik İlan Doğrulama Sistemi nedir ve hangi ihtiyaçtan doğmuştur?

Malatya'da geçen yılın Ramazan Bayramı'na göre trafik kazalarında ciddi düşüş yaşandı

Denizli'de halka indirim desteği!

Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi'ne Silivri'den mesaj

Alanya’nın çöpünden elektrik üretiliyor

Gaziantepli hayırsever aracını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı

Ege Bölgesi yatırımcıların yeni gözdesi... Arsa fiyatları yükselişte

BASKİ’den Gömeç’e yeni içme suyu hattı

Edirne'de Saadet'ten ETUS zammına sert tepki

İklim Kanunu teklifine bir tepkide Anahtar Bursa'dan

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Duyuyor musunuz? Erzurum ağlıyor…

Erzurum’da freni tutmayan kamyonet 6 aracı biçti: 7 yaralı

Meteorolojiden yıldırım düşmesi uyarısı

2024 - 2025 Sezonu Türkiye Curling 2. Lig Müsabakaları Erzurum Etabı başladı…

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ U-17 YAŞ GRUBU LİGİ START ALIYOR..

Prof. Dr. Hüseyin Baydemir’e Özbekistan’da Nişan ve Fahri Profesörlük Verildi

ANAHTAR PARTİ İL BAŞKAN VEKİLİNDEN “İKLİM KANUNU TASARISI”NA TEPKİ:

SERKANDAŞ SİGORTA BÜYÜKLER AMATÖR KÜME PLAY-OFF GRUBU İKİNCİ DEVRE İLK MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

TYB Türkiye Yazarlar Birliği Büyük Ödül Töreni

TORTUM SPOR DA DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK!

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Bursa İnegöl’de 7. üniversite ve meslek tanıtım günleri başladı

MEB'den "Okullar erken tatil edilecek" iddiasına cevap

23 Nisan 2025 resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar tatil mi?

Manisa İtfaiyesi’nden üç ayda 62 bin 451 kişiye yangın eğitimi

MEB hazırlıklara başladı, yaz tatili erkene çekilecek

Kocaeli İtfaiyesi’nde eğitimler tam gaz sürüyor

Konya'da kişiye özel “Online Spor”da yeni dönem

Okullarda ders zili yeniden çalıyor

Okullar dijital çağa uyum sağlıyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41

YAZARLAR