Tarih: 17.09.2024 07:50

Her şeyden önce Yakutiye...

Facebook Twitter Linked-in

Her şeyden önce Yakutiye...

İlçeler arasında ve ilçe içerisinde gelişme stratejileri oluşturulması aşamasında, ekonomik ve sosyal gelişmişlik düzeyinin artırılması amacıyla, yapmış olduğu planlamalar ve çalışma potansiyeli kapsamında Yakutiye Belediyesi aralıksız çalışmalarına devam ediyor.  “her şey YAKUTİYE için” parolasıyla sahadan ayrılmayan Başkan Uçar, Yakutiye ilçe halkının refahı ve yaşam kalitesinin artırılması noktasında ekipleriyle birlikte iş başında.

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/yerel/belediyeler/Yakutiye

 

 

Türkiye’de bulunan ilçeler arasındaki ekonomik ve sosyal gelişmişlik endeksleri sıralamalarında, Erzurum ilçeleri arasındaki farkıyla ön plana çıkan ve bu durumunu yapmış olduğu her türlü saha çalışmalarıyla da koruyan Yakutiye Belediyesinde hizmette sınır olmadığı gibi hizmet belediyeciliği kapsamında çalışmalar olanca hızıyla devam etmektedir. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar sahada personelleriyle beraber asfalt döküp, çevre düzenlemesi çalışmalarına katılması vatandaşlar tarafından gösterilen sevgi destekleri arasında takdir edilmektedir.

 

 

Başkan Uçar yapılan bu çalışmaların mevsim şartları dâhilinde ve doğrultusunda devam edeceğini, amaçlarının dünya standartlarında bir yaşam kalitesine sahip bir Yakutiye oluşturmak olduğunu ve vatandaşlarının bu süreçte daha rahat etmeleri açısından ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade ederek “halkımız her şeyin en iyisine layıktır” diye belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —