Tarih: 29.06.2024 10:56

Herkes haddini bilecek!

Facebook Twitter Linked-in

Herkes haddini bilecek!

İçişleri Bakanımın yanındayım…

Sayın Müge Anlı; bu davranışınızın ve yaklaşımınızın ciddi manada Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı yapılmış bir “hakaret” olarak algılıyor ve sizi tüm kamuoyu önünde “tum1haber/medya” olarak kınıyoruz. 

Hiçbir “magazinci” Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İçişleri Bakanına bu tarz bir yaklaşım içerinde bulunarak ifadelerini belirtemez.

İster taşın, ister çamurun altında kalınız; kimsenin umurunda da değildir. Sizin altında kalamayacağınız laflar dahi, hiç birimiz tarafından kaale alınmadığı gibi umurumuzda da değilsiniz. 

Bulunduğunuz ekranın yayın politikasının, reyting ve ahlak sınırlarını aşan şımarık yayınları sayesinde edindiğiniz kazanımları, haddi aşma olarak; hem de Türkiye Cumhuriyetinin İçişleri Bakanına karşı kullanma hakkını vermez. 

RTÜK göreve

Bu vesileyle İçişleri Bakanımızın bu konuyla alakalı olarak, RTÜK kurumunun göreve çağrılması ve programınızın ve buna benzer tüm programların yayından kaldırılması aşamasında yapılacak her türlü çalışma ve her türlü adımında ardında olduğumuzu, bu konuyla alakalı olarak yayın yapan ve sizin düşüncenizi paylaşan ve ülkemizdeki tüm ahlak sınırlarını sıkıntıya sokan yayınlara karşı olduğumuzu, buradan bir kez daha deklare ediyoruz…

Evet doğrudur;

Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi…

Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işidir… 

Türkiye Cumhuriyetimizin güzide kurumu olan İçişleri Bakanlığımızın bir kamu görevlisi olan İçişleri Bakanımızın tespit ve değerlendirmeleri kesinlikle doğrudur ve hatta geç kalınmış bir açıklamadır. 

Siz ve size benzer yayın yaptığını zanneden magazin şovmenleri lütfen hangi ekrana nasıl çıkacak iseniz gidip magazin programı yaparak, şovunuza sınırlarınızı bilerek devam edebilirsiniz. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —