Tarih: 16.09.2024 22:46

İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı’na (İGEF) 3 gün kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Her türden güvenlik teknolojileri ve ekipmanları ile silah sanayiinin ilgili kollarını uluslararası bir platformda bir araya getirmeyi amaçlayan İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı’na (İGEF) üç gün kaldı.

19-21 Eylül tarihleri arasında, Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek olan İGEF 2024, kamu sektörünü ve özel sektörü aynı platformda buluşturmayı hedefliyor.

İçişleri Bakanlığı himayesinde; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara Ticaret Odası, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (TPTGV), Jandarma Asayiş Vakfı, Silah Sanayicileri ve Patlayıcı Maddeler İş Adamları Derneği (SİSİAD) destekleriyle organize edilen İGEF 2024, savunma sanayii temsilcilerine, ürünlerini uluslararası bir organizasyonda sergileme imkânı da sunacak.

İGEF’te yurt dışından üst düzey emniyet mensupları, ilgili bürokratlar, güvenlik ekipmanları tedarikçileri iç güvenlik konularındaki önemli hususlar tartışılacak, yeni ürünlerin, hizmetlerin ve son teknolojilerin tanıtımları yapılacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan İGEF, kamu sektörü ve özel sektörün göstermiş olduğu yoğun ilgiyle birlikte savunma sanayii ve iç güvenliğe yönelik hazırlanan en prestijli fuarlardan biri olacağını gösteriyor. Devlet kademesi tarafından da son derece önemli bir etkinlik olduğu belirtilen İGEF, iç güvenliğe dair organize edilen en kapsamlı fuarlardan biri olacağı iddiasını kararlılıkla sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —