Tarih: 01.10.2024 08:45

Kampüse Hoş Geldin…

Facebook Twitter Linked-in

Kampüse Hoş Geldin…

Erzurum Atatürk Üniversitesi 2024/2025 akademik yılına düzenlemiş olduğu Kampüse Hoş Geldin Oryantasyon programı ile başladı. 3 gün boyunca devam edecek olan program sürecinde öğrenci kulüpleri, fakülte ve meslek yüksekokulları, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları olmak üzere birçok birim standa açarak öğrencilere önemli bilgiler sunacak.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/eğitim/üniveriste/kariyer/akademi/kampüs

 

 

Kampüse Hoş Geldin Oryantasyon programı etkinliğinde, katılımcılar stantlarını ziyaret eden öğrencilere üniversitenin sosyal ve akademik imkanlarını tanıtma fırsatı bulacaklar hem de oluşturulacak çeşitli etkinliklerle öğrencilerin kampüse uyum süreçlerini hızlandırılacak.

Programa Erzurum Bar Ekibi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının performansları ile gerçekleşti. Coşkulu gösteriler, öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu; yapmış olduğu “hoş geldiniz” konuşmasında, üniversitenin yeni öğrencileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yeni akademik yılın herkes için sağlıklı, başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulunarak konuşmasını sürdüren Rektör Hacımüftüoğlu: “Atatürk Üniversitesi, köklü tarihi ve güçlü akademik yapısıyla öğrencilerine her zaman en iyi eğitimi sunma çabasındadır. Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi karşılamanın gururunu yaşıyoruz. Üniversitemizin kapıları sizlere sadece akademik başarılar için değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişiminiz için de sonuna kadar açık” dedi. Rektör Hacımüftüoğlu, yeni öğrencilerin üniversiteye hızla adapte olabilmeleri için düzenlenen bu oryantasyon programının önemine vurgu yaparak, tüm öğrencilere başarılı bir akademik yıl diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —