Tarih: 27.11.2023 14:46

Karaduman ile Karayazı Aklanacak

Facebook Twitter Linked-in

Karaduman ile Karayazı Aklanacak

Siyaset meydanında ömür geçiren bir isim olarak karşımıza çıkmasına rağmen, gerek Erzurum ve gerek ise Ankara’da kendisini tanıyanların iyi bir insan, iyi bir esnaf, iyi bir arkadaş olarak görmesi ve ticaret hayatındaki başarıları ve sosyal ilişkilerinin sağlamlığından dolayı da sevilen biri isimdir Yüksel Karaduman.

Almış olduğu Siyasal Bilgiler Fakültesinin Siyaset Bölümü eğitimin alt yapısı ailesinden zaten mevcutlu olarak geliyor olması başarılı adımlar atmasına vesile olmuştur. Ticaret hayatını halen daha gerek Erzurum Karayazı’da ve gerek ise Ankara’da devam ettirmekte olan Yüksel Karaduman sonradan değil, temel gelen bir sevgi ile tam bir AK Parti sevdalısıdır.

1966 Erzurum Karayazı doğumlu olan Karaduman; ilk ve ortaokul eğitimlerini Erzurum Karayazı İlçesinde tamamlayarak lise eğitimini de Ankara’da devam etmiş olmasının avantajlarından birisi Ankara’da siyasetin rengiyle ve oksijeniyle yoğrulmuş olmasıdır.

Siyasete olan sevgisi ve alakası ailesinin hemen her ferdinin siyaset adımlarıyla hareket etmesinin etkisini kendisinde yaşayan Yüksel Karaduman bu amaçla 2002 yılında AK Parti Karayazı Teşkilatlanma çalışmalarında kurucu üye olarak siyasete adım atarak başlamıştır.

2011 Yılında gönül vermiş olduğu partisinden milletvekili adayı olmasına rağmen büyüklerinin almış olduğu karar neticesinde adaylığı ertelenmiş olan Karaduman her hangi bir farklı düşünceye sahip olmadan diğer arkadaşlarının çalışmalarında her daim yanlarında bulunarak destek ve hizmetini esirgememiştir. 2011 seçimlerinin ardından Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yanı sıra partideki görevine de Ankara Çankaya Teşkilatında devam ettiren Karaduman, aile efradıyla birlikte gönül vermiş oldukları Adalet ve Kalkınma Partisindeki çalışmalarına devam etmektedir.

Yüksel Karaduman ailesinden süregelen ve kendisinin almış olduğu eğitimin tabanında temel oluşturan bu bilgi ve birikiminin halkının menfaatine sunulması doğrultusunda Erzurum İli Karayazı İlçesinden AK Parti saflarından Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan etmiş olup, Karayazı ilçesinin adını AK Yazı olarak değiştirmeye niyetlenmiş olup, evli bir çocuk sahibidir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —