-
BIST 100
16081,35%0,79
-
DOLAR
44,19% 0,07
-
EURO
50,85% -0,03
-
GRAM ALTIN
7128,22% 0,27
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Kayseri Kocasinan'da evde bakım hizmeti ara vermiyor
Kayseri Kocasinan'da evde bakım hizmeti ara vermiyor
Kocasinan Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliğiyle 2023 yılında hayata geçirilen Evde Bakım Hizmetleri Projesi, yatağa bağımlı vatandaşlara düzenli olarak kişisel bakım desteği sunarak büyük beğeni toplarken, Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor.
KAYSERİ (İGFA) - Sosyal belediyecilikte örnek gösterilen projeleriyle her kesimin gönlünde taht kuran Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Dualarıyla güç aldığım her bir hemşehrimin gönlüne dokunmak için çalışıyoruz” dedi.
Kayseri’de her alanda vatandaşların hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini yükseltecek projelere imza attıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, özellikle kişisel bakımını kendi başına gerçekleştiremeyen genç ve yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin önemine değinerek, “Allah şifa versin. Şehrimizdeki tüm bireylerimizin sağlığı ve hijyeni bizim için önceliklidir. Sağlık Müdürlüğümüzle koordineli şekilde yürüttüğümüz bu hizmet, deneyimli sağlık çalışanlarımızın gözetiminde ve hasta yakınlarının desteğiyle titizlikle sunulmaktadır. Bu sayede hem hijyen hem de sağlık açısından büyük bir değer oluşturulmaktadır. Amacımız, sadece fiziksel ihtiyaçları karşılamak değil, her vatandaşımızın yüzüne bir gülümseme yerleştirmek, hayatlarına anlam katmak ve şehrimizde yaşayan herkesin yaşam kalitesini artırmaktır. Rabbim herkese sağlık ve afiyet versin. Her adımımızda Kayseri’de yaşayan her bir hemşehrimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.
Hizmetten yararlanan vatandaşlar ve hasta yakınları, duydukları memnuniyeti içten bir şekilde dile getirerek, “İşi gücü rast gitsin. Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Hizmet ayağımıza kadar geliyor, daha büyük hizmet olamaz. Ne kadar teşekkür etsek azdır.” Diye konuştu.
Öte yandan Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, uzman ekipler yatağa bağımlı hastalara düzenli olarak evde kişisel bakım desteği sağlıyor. Kişisel hijyen ihtiyacını karşılayamayan özel gereksinimli vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunmayı hedefleyen proje ile yaşam kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Evde Sağlık Hizmetleri’nden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0 (352) 222 70 00 numaralı hattı arayarak ya da Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak destek talep edebiliyor.
Gaziantep’te Bayram Öncesi Gıda ve Fiyat Denetimleri Artırıldı
Kocaeli’de aranan hükümlü yakalandı
Devrim Muhafızları: 57. Dalga operasyonu başarıyla gerçekleştirildi
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Ulusal Yaşlılar Haftası mesajı
Üç farklı branşta Kağıtspor farkı
Bilecik Pazaryeri'nde trafikte dikkatsizlik! Açılan damper tabelayı devirdi
GTÜ’den Yaşlılara Saygı Haftası’nda gönül köprüsü
Bayram öncesi zabıtadan marketlere şok baskın
Başkan Tekin’den Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Ziyareti
Yabancı Yatırımda Büyük Artış: 2025’te Yüzde 29 Yükseliş
İzmir’de Muhtarlarla Güçlü İletişim: 49 Bin Başvuru Çözüldü
Kocaeli’de Çanakkale Zaferi’ne Özel Anlamlı Sergi
GTÜ’de Millî Teknoloji Atölyesi Bilim ve Teknolojiye Ev Sahipliği Yaptı
Batman'da orman suçlarına sıkı denetim
Bayram öncesinde benzine 2,17 liralık zam
AYM’den iki ortaklı limited şirketlere ilişkin iptal kararı
Adana’da kavga: Biri ağır 2 yaralı
Adıyaman genelinde yağışlar etkili olmaya devam edecek!
Güncel altın fiyatları: 17 Mart 2026 Salı gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
İzmir'de Bornova’nın çınarları yapay zekayla tanıştı
Bursa İnegöl’de binlerce kişi OSB Camii’nde buluştu
Bursa Nilüferliler o gecenin maneviyatını yaşadı
Türkiye Üçüncüsü Olan Nevşehirli Okçular Gururlandırdı
Yabancı yatırımların ihracattaki payı yüzde 30 oldu
Afyonkarahisar’da uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama
21 yıl sonra bulunan çalıntı traktör sahibine teslim edildi
Brent petrol 103,90 dolardan işlem görüyor
Siyonist işgalciler, Filistinlilerin 500 dönümlük arazisini çitle çevirdi
AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları’ndan ‘İlk Evim İlk İftarım’ buluşmaları
Kocaeli'de bu sergi 111 yıl önceki şanlı zafere götürecek
Yükleniyor











