Tarih: 06.10.2024 10:39

Kendi küllerinden doğan efsane Erzurum Spor 4

Facebook Twitter Linked-in

Kendi küllerinden doğan efsane Erzurum Spor 4

Başkan Ahmet Dal, kenetlendik dedi. 

Mücadele ettik dedi.

Sabrettik dedi. 

Aslında çok daha başka şeyler de söyledi ama asıl olan siteminin nerede ve nasıl bir amaç uğruna ortaya çıktığıydı. İşte bu aşamada Ahmet Dal ve yönetiminin, idari personellerinin sıkıntı yaşayarak, sağlık ve maddi/manevi kayıplar yaşadığı tek ortam Erzurumspor FK idi ve bu görevi de ciddi anlamda severek ve gönülden yaptıklarıydı. Bu durum aleni olarak gözler önündeydi zaten. 

 

 

Tüm1habermedya/medyadogu.com/spor/futbol/transfertahtası/Erzurum Spor FK/ ÖZEL-YORUM-HABER

 

 

Alt Yapı ve gençlere verilen önemi bizzat kendisi yaşatarak uygulayan Başkan Ahmet Dal, gelinen noktada kat etmiş oldukları başarılı mesafede, kulübe kazandırdıkları Muhammed Taha Ağdağ ve Ömer Arda Kara’dan bahsederek yine toplantı esnasında tanıtımını yaptıkları yeni isimlerinde şehrin ve kulübün kazanımı olduğunu ifade ederek, alt yapının önemine bir kez daha vurgu yapmıştır.

Altyapının göründüğü kadar basit bir olay olmadığını, kategorilerine, yaş ve oyun kalitelerine göre yüzlerce sporcunun varlığıyla ilgilenmenin maliyetinden daha çok sorumluluğunun olduğunu ifade etmesi, Başkan Ahmet Dal’ın alt yapı çalışmaları konusunun başka bir boyutunu daha gözler önüne sermesine yetmişti. Dal; bazı çevrelerin bu hususta serzenişte bulunduğu ve şehrin çocuklarına gereken önemin verilmediği fikrinin gerçeği yansıtmadığını, ellerinde mevcutta bulunan alt yapı sporcularının büyük bir çoğunluğunun bu şehrin çocuğu olduğunu ve çevre il ve ilçelerden de katılımlarının olduğunu ifade ederek, “bu çocukların hepsi bizim çocuklarımızdır ve aynı amaç için gayret göstermektedirler” ifadesinin altını çizmiştir.    

 

 

17 yeni oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını iade eden Başkan Dal, 16 oyuncu ile de yollarını ayırdıklarını belirterek mevcut durumda çok iyi bir kadro oluşturduklarını, takımlarının uyum ve standart bir başarı çizgisinde, en azından ve en kötü bir ihtimalle taraftarları sıkıntıya sokmayacak bir yerde de ligi tamamlamayı düşündüklerini belirterek, alınacak olumlu her sonucu da memnuniyetle karşılayacaklarının altını çizdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —