Tarih: 27.06.2024 19:54

Kişisel gelişimin ana merkezlerine sahip çıkalım…

Facebook Twitter Linked-in

Kişisel gelişimin ana merkezlerine sahip çıkalım…

Mevcut durumda ülkemizin hemen her yanında var olan ve bilinen adıyla Halk Eğitim Merkezleri olan, şimdilerde değişik isim ve imkânlar ölçüsünde hemen her ilçede varlığını sürdüren; kişisel gelişimin ana merkezi konumunda olan, meslek ve sanat edindirme kursları sayesinde, ev hanımlarının ve genç kızlarımızın el becerileri farklı bir aşamaya gelmiş bulunmaktadır.

 

 

Tum1haber/medya/kültür-sanat/Erzurum

 

 

Önceleri hobi olarak başlanılan ve belirli bir aşamanın ardından ortaya çıkan, el becerilerinin ve ustalık ürünlerinin rağbet görmesi sonrasında, değişik kamu kurum ve kuruluşları tarafından açılmış olunan kurslara ilgi her geçen gün artıyor.

Bu kurslarda eğitim aldıktan sonra birlik ve beraberlik içerisinde kooperatifleşerek ortak çalışanların sayısı da her geçen gün artış göstermektedir.

 

 

 

Erzurum ili Palandöken ilçesindeki, Palandöken Halk Eğitim Merkezinde kursiyer olarak eğitim alan kursiyerlerin ortak olarak yapmış oldukları el emeği göz nuru çalışmalar, sergilendikleri her ortamda beğeni toplamaktadır. Takı tasarımı ve kâğıt rölyef filografi kursu hocalarından Elif Küçükkaya’nın gözetiminde bulunan kursiyerlerin el emeği, göz nuru çalışmaları şehir dışından alıcı buluyor.

 

 

 

 

Kurs zamanı dışındaki boş zamanlarında; birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde ortaklaşa yapmış oldukları çalışmalarını, şehir içerisinde ve şehir dışında meraklılarıyla buluşturarak satış yapan kursiyerler, en kısa zamanda kooperatif kurarak bu işin hem ticaretini yapmak, hem de eğitimiyle birlikte kurumsallaşarak ciddi bir oluşum içerisine girmek istediklerini belirttiler. 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —