-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,07
-
GRAM ALTIN
6249,48% -2,71
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan yeni bir çalışmanın daha temelinin atıldığını duyurdu. Özgürlük Mahallesi’nde artan ihtiyaç ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Başkan Çiftçi, yeni bir bilgi evi ve aile sağlığı merkezini daha Çayırova’ya kazandırıyor.
KOCAELİ (İGFA) - Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla hareket eden ve ilçeye bu alanda birçok yatırımı kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni bir projenin daha temel atma törenini gerçekleştirdi.
Özgürlük Mahallesi’nde artan ihtiyaç ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda harekete geçen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Behram Çobanoğlu Parkı’ndaki alana yeni bir bilgi ve aile sağlığı merkezi kazandırmak için düğmeye bastı.
Çalışmalarına başlanan Özgürlük Mahallesi Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi projesi kapsamında, hafriyat ve grobeton seriminin akabinde, bugün temel beton serimi gerçekleştirildi.
Temel betonu atılan proje kapsamında, Özgürlük Mahallesi’ne yeni bir sağlık ocağı, bilgi evi, kütüphane, kitap kahve ve kadınlar için spor salonu kazandırılmış olacak.
“TALEBE DUYARSIZ KALMADIK”
Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şunları dile getirdi; “Çayırovalı kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın daha güzel hizmet alabilmeleri için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bulunduğumuz nokta, Özgürlük Mahallesi’nde vatandaşlarımızın en yoğun ikamet ettiği yer. Bu noktada sağlık ocağına ve bilgi evine ihtiyaç olduğuna dair, vatandaşlarımızdan yoğun bir talep geldi ve biz de bu talebe duyarsız kalmadık.
“İNŞAATIMIZA BAŞLADIK”
Bundan önceki sözlerimizde olduğu gibi, bu sözümüzün de yerine getirilmesi için inşaatımıza başladık. Burada birçok fonksiyonu içeren bir çalışma yapıyoruz. İçerisinde hanımefendilerin spor yapabileceği bir spor salonu olacak, sağlık ocağı olacak, okul öncesi ve ilköğretim, ortaokul ve lise dönemindeki, çocuklar ile gençlerin gelip faydalanabileceği, kendilerini geliştirebileceği kütüphanemiz ve bilgi evimizi içeren bir bina inşa ediyoruz. Bu güzel hizmetimizi hayırsever firmamız Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ile birlikte yapıyoruz. Ben bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun bu inşaatımızı da kazasız belasız tamamlayıp, vatandaşımızın hizmetine açacağız.”
Mersin'de metruk bina park halindeki aracın üzerine çöktü
Belediye Başkanı Taşkın: Önümüzdeki hafta 3 bin işyeri hemşerilerimizle buluşacak
İran, ABD'nin 15 maddelik dayatmasına resmi yanıtını iletti
Ordu'da sahile insansız deniz veya hava aracı vurdu
İstanbul’da mevzuata aykırı uzatma ağlarına el konuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırganların nazarında Şii veya Sünni olmamızın bir farkı var mı?
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış
Sakarya’da Başkan Alemdar Tığcılar’daki çalışmalarını inceledi
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kütahya’nın gözde yaşam alanı yaz için yenileniyor
Kocaeli’de UKOME’den karavan park yasağına onay
Ordu'da El Emeği Çarşısı modern hale getirildi
Malatya'da şap alarmı: TİGEM işletmesi karantinaya alındı
Çayırova'da Başkan Çiftçi, kent meydanındaki çalışmaları inceledi
Trabzon Günleri İstanbul’da: Kültür, turizm ve projeler buluşuyor
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış
Düzce’de yaya geçidinde sürücü duyarsızlığı tepki çekiyor
Antalya'da Dünya Su Günü’nde çocuklara eğlenceli eğitim
İBB Davasında 11. gün: Çalık’a çapraz sorgu, avukatlardan tahliye talebi
Bilecik Bozüyük’te geleceğe nefes!
Rutkay Aziz Dünya Tiyatro Günü’nde Nilüferlilerle buluştu
İstanbul Maltepe'de kreşlerdeki minikler büyükleriyle buluştu
Manisa Büyükşehir personeline yapay zekâ eğitimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'barışçı dış politika' vurgusu...Çatışma iklimine teslim olmayacağız
Kocaeli, Nevruz’un bereketini ve coşkusunu yaşadı
Anahtar Parti İl Başkanı Alsan: ‘İş başvurularının adresi İŞKUR mu, AK Parti İl Başkanlığı mı?’
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı
Bakan Uraloğlu: 31 Mart’a kadar kapalı havalimanlarına uçuş yapılmayacak
Ukrayna krizi derinleşiyor: Kiev’den belirsiz suçlamalar ve Donbas pazarlığı
Muş’ta "dur" ihtarına uymayan sürücüye 215 bin TL ceza
Yükleniyor











