-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,36% 0,17
-
EURO
51,10% 0,00
-
GRAM ALTIN
6256,26% 0,17
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan yeni bir çalışmanın daha temelinin atıldığını duyurdu. Özgürlük Mahallesi’nde artan ihtiyaç ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Başkan Çiftçi, yeni bir bilgi evi ve aile sağlığı merkezini daha Çayırova’ya kazandırıyor.
KOCAELİ (İGFA) - Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla hareket eden ve ilçeye bu alanda birçok yatırımı kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni bir projenin daha temel atma törenini gerçekleştirdi.
Özgürlük Mahallesi’nde artan ihtiyaç ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda harekete geçen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Behram Çobanoğlu Parkı’ndaki alana yeni bir bilgi ve aile sağlığı merkezi kazandırmak için düğmeye bastı.
Çalışmalarına başlanan Özgürlük Mahallesi Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi projesi kapsamında, hafriyat ve grobeton seriminin akabinde, bugün temel beton serimi gerçekleştirildi.
Temel betonu atılan proje kapsamında, Özgürlük Mahallesi’ne yeni bir sağlık ocağı, bilgi evi, kütüphane, kitap kahve ve kadınlar için spor salonu kazandırılmış olacak.
“TALEBE DUYARSIZ KALMADIK”
Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şunları dile getirdi; “Çayırovalı kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın daha güzel hizmet alabilmeleri için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bulunduğumuz nokta, Özgürlük Mahallesi’nde vatandaşlarımızın en yoğun ikamet ettiği yer. Bu noktada sağlık ocağına ve bilgi evine ihtiyaç olduğuna dair, vatandaşlarımızdan yoğun bir talep geldi ve biz de bu talebe duyarsız kalmadık.
“İNŞAATIMIZA BAŞLADIK”
Bundan önceki sözlerimizde olduğu gibi, bu sözümüzün de yerine getirilmesi için inşaatımıza başladık. Burada birçok fonksiyonu içeren bir çalışma yapıyoruz. İçerisinde hanımefendilerin spor yapabileceği bir spor salonu olacak, sağlık ocağı olacak, okul öncesi ve ilköğretim, ortaokul ve lise dönemindeki, çocuklar ile gençlerin gelip faydalanabileceği, kendilerini geliştirebileceği kütüphanemiz ve bilgi evimizi içeren bir bina inşa ediyoruz. Bu güzel hizmetimizi hayırsever firmamız Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ile birlikte yapıyoruz. Ben bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun bu inşaatımızı da kazasız belasız tamamlayıp, vatandaşımızın hizmetine açacağız.”
Diyarbakır Valiliği'nden yol kenarına bırakılan EYP'nin patlamasına ilişkin açıklama
Grossi'den İran'daki nükleer santrale yönelik olası saldırıda "radyasyon" uyarısı
Trump: İran'ın enerji santralini 10 gün boyunca vurmayacağız
İletişim Başkanlığı ev sahipliğinde STRATCOM Zirvesi başlıyor
Siyonist genelkurmay başkanı: israil "ordusu" çöküşün eşiğinde!
Ticaret Bakanı Bolat: Bakan Kyle ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik
Kumluca’da Yeni Hükümet Konağı Kapılarını Açtı
Müftü Aruk: Diziler toplumsal ahlakı olumsuz etkiliyor
İranlı general Şikarçi: Operasyonlarımızda 1321 siyonist ve 800 Amerikan öldü
Kapıkule'de 2 yolcunun montunda 12 kilo uyuşturucu yakalandı
Pezeşkiyan'dan bölgedeki ABD üslerini hedef almalarına ilişkin İslam ülkelerine çağrı
Doğu Akdeniz'de fırtına bekleniyor
Türkiye'den Karadeniz'de Türklerin işlettiği gemiye yönelik saldırıya tepki
Mersin'de metruk bina park halindeki aracın üzerine çöktü
Belediye Başkanı Taşkın: Önümüzdeki hafta 3 bin işyeri hemşerilerimizle buluşacak
İran, ABD'nin 15 maddelik dayatmasına resmi yanıtını iletti
Ordu'da sahile insansız deniz veya hava aracı vurdu
İstanbul’da mevzuata aykırı uzatma ağlarına el konuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırganların nazarında Şii veya Sünni olmamızın bir farkı var mı?
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış
Sakarya’da Başkan Alemdar Tığcılar’daki çalışmalarını inceledi
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi
Kütahya’nın gözde yaşam alanı yaz için yenileniyor
Kocaeli’de UKOME’den karavan park yasağına onay
Ordu'da El Emeği Çarşısı modern hale getirildi
Malatya'da şap alarmı: TİGEM işletmesi karantinaya alındı
Çayırova'da Başkan Çiftçi, kent meydanındaki çalışmaları inceledi
Trabzon Günleri İstanbul’da: Kültür, turizm ve projeler buluşuyor
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış
Düzce’de yaya geçidinde sürücü duyarsızlığı tepki çekiyor
Yükleniyor











